Kehä I:n kattamisen arkkitehtuurikilpailun voitti Arkkitehtitoimisto A-Konsultit

Espoossa Kehä I:n päälle rakennettavan uuden Hagalundinkallion alueen arkkitehtuurikilpailun voittaja on valittu. Palkintolautakunta valitsi viiden toimiston välisenä kutsukilpailuna käydyn kilpailun parhaaksi ehdotuksen ”Kaksoisviivan maa”, jonka tekijä on Arkkitehtitoimisto A-Konsultit Oy. Lautakunnan mielestä ehdotus toteuttaa parhaiten ja tasapainoisimmin kilpailun tavoitteet eheyttämällä hajanaisen kaupunkirakenteen erittäin punnitusti. Kutsukilpailun avulla haluttiin löytää toimiva ratkaisu siihen, miten asunto- ja työpaikkarakentaminen toteutetaan tunneloitavan tien päälle.

Rajattu sisältö

Ole hyvä ja kirjaudu sisään tai rekisteröidy uudeksi käyttäjäksi hankkiaksesi lukuoikeus Rakennuslehden uutisarkistoon. Rajatussa uutisarkistossa ovat kaikki yli 30 päivää vanhat artikkelit.