Kokeile kuukausi maksutta

Fasetti siirtää toimintaa Virosta Suomeen ja laajentaa tuotantotilojaan Hollolassa

Antiikkikalusteiden entisöintiä ja mittatilauskalusteiden valmistusta harjoittava Fasetti Oy on 25. elokuuta aloittanut tuotantotilojensa laajennushankkeen Hollolassa. Samassa yhteydessä Fasetti siirtää Viron puusepänverstastoimintansa Hollolaan.

Antiikkikalusteiden entisöintiä ja mittatilauskalusteiden valmistusta harjoittava Fasetti Oy on 25. elokuuta aloittanut tuotantotilojensa laajennushankkeen Hollolassa. Samassa yhteydessä Fasetti siirtää Viron puusepänverstastoimintansa Hollolaan.

Hollolaan rakennetaan lisää tuotantotilaa noin 650 neliömetriä. Laajennuksen jälkeen Fasetin toimitilat ovat myymälän ja verstaan kanssa yhteensä 3 000 neliön laajuiset. Rakennushanke valmistuu ja avajaisia vietetään alkuvuodesta 2015, jolloin Fasetti täyttää 15 vuotta. Suomessa Fasetilla on toimipiste myös Helsingissä.

Nykyisissä Hollolan tiloissa Fasetilla on puusepänverstas ja verhoomo. Laajennuksen myötä yrityksen verstastoiminta kasvaa ja monipuolistuu. Uusiin tiloihin tulee myös metalliverstas, valaisinverstas sekä tilat ekologiselle maalinpoistolle soodapuhalluslaitteilla. Hankkeessa ovat mukana ELY-keskus ja Ladec.

Fasetti perustelee tuotannon siirtoa pois Virosta sillä, että kuluneen 15 vuoden aikana Viron liiketoimintaympäristö on muuttunut ja yhtiössä on koettu, että kilpailuetu Suomeen ei ole enää niin merkittävä kuin ennen.

Antiikkikalusteiden entisöintitöiden ja mittatilauskalusteiden valmistuksen lisäksi Fasetin verstaalla on useamman vuoden ajan entisöity valaisimia, modernisoitu vanhoja valaisimia led-tekniikalle, valmistettu sekä uusia valaisimia mittatilauksena että vanhojen valaisinmallien toisintoja. Vuosien varrella toiminta on kasvanut niin, että verstastilojen laajennus on tarpeen. Laajennuksen myötä Fasetti voi vastata yhä kasvavaan valaisimien entisöinti- ja modernisointitarpeeseen erityisesti Museoviraston valvomissa kohteissa, joissa vanhoja valaisimia ei voida korvata uusilla.

Yritys kunnostaa vanhoja valaisimia ja valmistaa mittatilauksena valaisimia niin yksityiskoteihin, yrityksiin kuin julkitilakohteisiin. Seuraavina vuosina yritys tavoittelee liikevaihdon kasvua ja mahdollisuutta vastaanottaa yhä suurempia urakoita kasvaneiden resurssien myötä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Fasetti siirtää toimintaa Virosta Suomeen ja laajentaa tuotantotilojaan Hollolassa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat