Kokeile kuukausi maksutta

Valtiovarainministeri Rinne lupailee Äänekoskelle tierahoja

Valtiovarainministeri Antti Rinne lupaa Äänekosken seudulle tierahoja. Viime lauantain Keskisuomalainen kertoo Rinteen ilmoittaneen, että valtio tekee osansa, kun Metsä Fibren Äänekoskelle suunnitteleman biotuotetehtaan investointi varmistuu.

Antti Rinne

Rinne sanoo Keskisuomalaisessa, että hanketta varten tulee tehdä investoinnin turvaavat kirjaukset talousarvioon budjettiriihen yhteydessä.

Keski-Suomessa oltiin närkästyneitä budjettiehdotuksen julkistamisen jälkeen 4-tien parantamisesta puuttuvista tiemäärärahoista Äänekosken kohdalla. Metsä Fibren toimitusjohtaja Ilkka Hämälä vaati viime viikolla hallitukselta konkreettisia toimia Äänekosken seudun tiepäätöksiin.

Metsä Fibre  aikoo tehdä lopullisen päätöksen investoinnista ensi keväänä.

Tätä artikkelia on kommentoitu 3 kertaa

3 vastausta artikkeliin “Valtiovarainministeri Rinne lupailee Äänekoskelle tierahoja”

  1. Se on kova poika lupailemaan tuo rinne.Vasta lupaili rahaa soklin rataan.Muistaneeko enää edes sitä lupausta.Saa nähdä minne lupailee seuraavaksi.

  2. IHAN OIKEE TARVE ON SIELLÄ, lähestulkoon kaikki välitiet jyväskylästä-pieksamäeltä pohjaoiseen on ihan täyttä jaskaa

  3. Joo

    Tehdään hirmuisesti teitä niin kansantalous ja kilpailukyky muihin maihin nähden lisääntyy ja paranee. Tietä tekemällä työllisyys paranee jne…

    Herätkää jo hyvät ihmiset. Tierahat valuvat nykyään ulkomaille työntekijöiden, työkoneiden, ja ulkomaisten yritysomistusten myötä. Valitettavasti tierahoista ei nykyään kovin moni hyödy

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat