Kokeile kuukausi maksutta

Isännöintiteko 2014 -palkinto kuudelle henkilölle ja kahdelle yritykselle

Isännöintiliitto haluaa nostaa esiin asiantuntijoita, jotka ovat omalla työllään tuoneet esiin hyvän isännöinnin merkitystä.

Isännöintiliitto haluaa nostaa esiin asiantuntijoita, jotka ovat omalla työllään tuoneet esiin hyvän isännöinnin merkitystä.

Palkitut ovat Kiinteistöalan Koulutuskeskus Oy:n ja Kiinteistöalan Koulutussäätiön koulutusjohtaja Liisa Kallio, varatuomari ja ISAn asiamies Jarmo Asikainen Asianajotoimisto Kuhanen, Asikainen ja Kanerva Oy:stä, oikeusministeriön lainsäädäntöneuvos Jyrki Jauhiainen, Suhdetoimisto Kram Oy:n tutkimusjohtaja Pekka Harjunkoski, KHT, JHTT, revisioneuvos Reijo Peltola ja Tietoaika Oy:n toimitusjohtaja Juha Peltonen. Palkitut yritykset ovat Lindström Oy ja Talokeskus Yhtiöt Oy.

”Palkitut kuusi huippuasiantuntijaa ovat kaikki tehneet pitkäjänteisesti työtä kohti parempaa asumista, omistamista ja isännöintiä”, Isännöintiliiton toimitusjohtaja Tero Heikkilä sanoo.

Kallio on yksi isännöintialan pitkäaikaisimmista vaikuttajapersoonista. Asikaisella on pitkä ja ansiokas ura Isännöinnin Auktorisointi ISA ry:n asiamiehenä. Jauhiainen on ollut mukana laatimassa kaikkia yhtiöoikeudellisia lakimuutoksia. Koko kymmenen vuoden ajan Isännöintiliiton toimintaan on oleellisesti kuulunut tutkimus, missä Harjunkoski on ollut alusta saakka keskeinen innovaattori. Peltola on pitkän uransa aikana toiminut tilintarkastajana monessa isännöintiyrityksessä ja asunto-osakeyhtiössä ja ollut perustamassa Suomeen isännöitsijöiden koulutusta ja kiinteistöalan messutoimintaa. Peltosella on ollut merkittävä vaikutus isännöintiyritysten toimialaohjelmistojen kehittymiseen

Lindström Oy on ollut Isännöintiliiton yhteistyökumppanina koko Isännöintiliiton kymmenen vuoden toiminnan ajan. Talokeskus tarjoaa isännöitsijöille laajan kattauksen palveluita.

Tätä artikkelia on kommentoitu kerran

Yksi vastaus artikkeliin “Isännöintiteko 2014 -palkinto kuudelle henkilölle ja kahdelle yritykselle”

  1. Hyvänä innovaationa voidaan pitää isännöinnin jakamista tekniseen ja hallinnolliseen isännöintiin. Näin on saatu lisättyä asumisen kustannuksia.
    Ensin olivat merirosvot, sitten tulivat isännöintitoimistot ja huoltoliikkeet.

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat