Kokeile kuukausi maksutta

YIT vähentää Venäjällä noin 300 henkeä

YIT arvioi vähentävänsä Venäjällä noin 300 henkilöä. Syynä on tuotantovolyymin pieneneminen.

Uudelleenjärjestelyn tavoitteena on joustavuuden lisääminen sekä kustannustehokkuuden ja kilpailukyvyn varmistaminen uudessa markkinaympäristössä. Venäjän sopeuttamistoimiin liittyen kirjataan 3,1 miljoonan euron kertaluonteinen kulu vuoden 2014 viimeisen neljänneksen tulokseen.

Öljyn hinnan ja ruplan kurssin voimakas lasku heijastusvaikutuksineen ovat lisänneet liiketoimintaympäristön epävarmuutta Venäjällä. YIT laski Venäjän asuntoaloituksiaan merkittävästi 2014 viimeisellä neljänneksellä ja sai samanaikaisesti valmiiksi useita isoja asuntohankkeita.

Uusien tontti-investointien ja asuntoaloitusten osalta suunnitelmana on YIT:n mukaan ylläpitää tuotantomäärää, joka mahdollistaa kannattavan liiketoiminnan ja positiivisen kassavirran kaikissa nykyisissä toimintakaupungeissa. Samalla pyrkimyksenä on säilyttää hyvä valmius nostaa taas tuotantoa toimintaympäristön salliessa.

Tätä artikkelia on kommentoitu kerran

Yksi vastaus artikkeliin “YIT vähentää Venäjällä noin 300 henkeä”

  1. Skanskahan vetäytyi pois koska ei voinut jatkaa toimintaansa eettisiin perustein. YIT:n ”code of kate” näyttää tulleen täyteen.

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat