Kokeile kuukausi maksutta

Koivukoski rakentaa Ikealle noutopisteen Jyväskylään

Päätoimija-konserniin kuuluva Rakennusliike Koivukoski Oy rakentaa Jyväskylän Seppälään noin 4900 neliön liikekiinteistön, johon sijoittuu myös Suomen ensimmäinen Ikea-lähipiste.

Päätoimija-konserniin kuuluva Rakennusliike Koivukoski Oy rakentaa Jyväskylän Seppälään noin 4900 neliön liikekiinteistön, johon sijoittuu myös Suomen ensimmäinen Ikea-lähipiste.

Kiinteistö valmistuu ensi kesään mennessä. Jyväskylään ketjuaan laajentavan Puuilon lisäksi kiinteistöön sijoittuu Ikea ja 1-2 muuta toimijaa.

Ikean kiinteistöön tulee noin 1500-neliöinen lähipiste, joka yhdistää kompaktiin muotoon nettikaupan ja tilausten noutopisteen, valikoiman sisustustuotteita ja pienimuotoisen huonekalunäyttelyn. Tarjolla on myös muita palveluita, muun muassa keittiöiden suunnittelupalvelu.

Ikea-lähipiste on jo maailmalla tuttu konsepti, mutta Jyväskylän piste on ensimmäinen Suomessa.

”Tämä on meille mielenkiintoinen ja merkittävä hanke. Olemme ylpeitä, että voimme olla mukana Seppälän alueen palveluiden kehittämisessä”, kertoo Rakennusliike Koivukosken toimitusjohtaja Tomi Koivukoski.

Päätoimija-konserniin kuuluu kempeleläisen emoyhtiön lisäksi kuusi tytäryhtiötä. Konsernin toimialueena on koko Suomi ja henkilöstöä on noin 350.

Tätä artikkelia on kommentoitu kerran

Yksi vastaus artikkeliin “Koivukoski rakentaa Ikealle noutopisteen Jyväskylään”

  1. Varokaahan alihankkija tätä Päätoimija konsernia.. Jättävät järjestelmällisesti alihankkijoiden laskuja maksamatta ja ovat aiheuttaneet jo kymmeniä konkursseja suomessa sejä baltian maissa!
    Viimeksi saivat tuomion Porin käräjäoikeudessa, jossa olivat aiheuttaneet jollekkin pienyritykselle vaikeuksia jättämällä maksamatta tilaamistaan töistä!

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat