Kokeile kuukausi maksutta

Cramon ex-toimitusjohtaja palaa yhtiöön

Göran Carlson on nimitetty Cramo AB:n toimitusjohtajaksi Ruotsissa, Cramo Skandinavian johtajaksi sekä Cramon johtoryhmän jäseneksi. Hänen työsuhteensa alkaa 1. kesäkuuta.

Carlson palaa Cramo-konsernin palvelukseen, sillä hän tuli Cramon toimitusjohtajaksi vuonna 2005. Kun suomalainen kone- ja laitevuokrausyhtiö Rakentajain Konevuokraamo osti Cramon vuonna 2006, Carlson nimitettiin uuden konsernin varatoimitusjohtajaksi. Hän lähti Cramosta keväällä 2013. Viime vuosina Carlson on toiminut Pon Holdings BV:n johtoryhmän jäsenenä sekä Pon Power & Equipment -yhtiön toimitusjohtajana Hollannissa.

”Göran Carlson ymmärtää liiketoimintaamme hyvin, ja hän on pitänyt yllä hyviä suhteita useiden Cramon avainhenkilöiden sekä tärkeimpien asiakkaidemme kanssa sen jälkeen kun hän jäi pois Cramon palveluksesta kaksi vuotta sitten. Täten pystymme varmistamaan liiketoiminnan sujuvan jatkuvuuden”, Cramo-konsernin toimitusjohtaja Vesa Koivula sanoo.

”Olen iloinen saadessani palata Cramon palvelukseen. Minulle henkilökohtaisesti ajoitus on hyvä, ja tiedän, että Cramolla on ammattitaitoinen ja toimiva organisaatio, joka pystyy hyötymään suhteellisen vahvasta markkinatilanteesta Skandinaviassa ja erityisesti Ruotsissa”, Carlson toteaa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Cramon ex-toimitusjohtaja palaa yhtiöön”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat