Kokeile kuukausi maksutta

Skanska toteuttaa BoKlok-koteja nyt myös Espooseen

Skanska rakentaa kohtuuhintaisen omistusasumisen konseptin BoKlokin kohteen seuraavaksi Espooseen.

Skanska toteuttaa Gumbölen Hirvisuolle 44 BoKlok-kotia. As. Oy Espoon Kurrenkoloon pääsee muuttamaan kesällä 2016.

”Espoon Kurrenkolossa on koteja sinkuille ja perheille. Jokaiseen kotiin kuuluu joko parveke tai pieni piha. Kuuden kaksikerroksisen pienkerrostalon muodostama viihtyisä pihapiiri tarjoaa tilaa leikkiin, rentoutumiseen ja viljelyyn”, kertoo Skanska Kotien hankekehitysjohtaja Susanna Sucksdorff.

”Skanskan ja Ikean BoKlok-kodit ovat osuneet hyvin kohtuuhintaisen omistusasumisen tarpeeseen pääkaupunkiseudulla. Ideana on luoda asumista, jossa yhdistyvät hyvä laatu, design ja kohtuulliset asumiskustannukset”, Sucksdorff sanoo.

BoKlok-koteja on rakennettu vuodesta 2013 lähtien Vantaalla Kivistöön ja Nikinmäkeen sekä Keravalle. Vantaalla seuraava BoKlok-kohde tulee Ilolaan. Skanskan ja IKEAn BoKlok-konsepti valittiin voittajaksi Vantaan kaupungin kohtuuhintaisen asumisen tonttikilpailussa, jossa tuli suunnitella Vantaan Ilolaan kohtuuhintainen ja laadukas asuntokohde.

BoKlok-konseptin ovat kehittäneet yhteistyössä Skanska ja IKEA 1990-luvun puolivälissä. Konsepti yhdistää hyvät lähipalvelut, kohtuuhintaiset asumiskustannukset ja hyvin mietityt tilaratkaisut. BoKlok-taloyhtiön pihapiirissä sijaitseva yhteinen pihasauna sekä mahdollisuus pihaviljelyyn ovat BoKlok-asumisen ominaisuuksia.

Ensimmäiset BoKlok-kodit rakennettiin Etelä-Ruotsiin vuonna 1997, ja tähän mennessä Ruotsissa on myyty yli 5 500 BoKlok-kotia.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Skanska toteuttaa BoKlok-koteja nyt myös Espooseen”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat