Kokeile kuukausi maksutta

Uusi infrarakentaja markkinoille

Kolme kotimaista pitkän linjan infrarakentajaa Fin-Seula Oy, Insinööritoimisto Seppo Rantala Oy ja Kesälahden Maansiirto Oy ovat fuusioituneet ja toimivat 1.4.2015 alkaen yhdessä nimellä Kreate Oy.

Kreaten työmaalla käytetään koneita turvallisesti.

Uudessa yhtiössä luvataan nähdä ammattitaitoisen ja motivoituneen henkilöstön arvo ja siihen aiotaan erityisesti panostaa. Tavoitteena on myös työllistää jatkossa entistä enemmän rakennusalan osaajia.

Suomalaisomisteinen Kreate toimii valtakunnallisesti ja työllistää jo tässä vaiheessa 250 rakentamisen ammattilaista. Uusi yritys kykenee tarjoamaan kokonaisvaltaiset ratkaisut silta-, väylä-, pohja-, teollisuus- ja ympäristörakentamiseen.

”Nimi Kreate kuulostaa korvissamme yhtä rouhealta kuin toimialammekin. Lisäksi nimemme kuvaa sitä, miten joka päivä luomme ja rakennamme uutta. Missiomme on rakentaa tästä maasta joka päivä parempaa”, Kreaten toimitusjohtaja Jouni Happonen toteaa.

”Haastamme suuretkin pelurit”

Yhtiön pääomistajana on kotimainen pääomasijoittaja Intera Partners. Lisäksi merkittävä omistus on toimivalla johdolla. Tämän luvataan edesauttavan yhden Kreaten perusarvon, yrittäjähenkisyyden toteutumista. Yrityksessä on tiedostettu, että henkilöstö on menestyvän yrityksen tärkein voimavara ja strategiset painopisteet on määritetty sen mukaan.

”Haemme markkinoilta kasvua ja tulemme haastamaan hyvässä hengessä alan suuretkin pelurit sekä koko toimialan. Tärkeintä meille on kuitenkin haastaa itsemme, sillä haluamme olla huomenna parempia kuin tänään”, Happonen sanoo.

Kreate aikoo erottautua edukseen suoraselkäisellä toiminnallaan.

”Meille suoraselkäisyys tarkoittaa, että olemme sanojemme mittaisia”, Happonen kiteyttää.

Yhtiön pääkonttori sijaitsee Tuusulassa. Muut toimipaikat ovat Joensuussa, Tampereella, Seinäjoella, Lappeenrannassa ja Kouvolassa sekä lisäksi osakkuusyritys KFS Finland Oy:n toimipisteet Vantaalla ja Oulussa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Uusi infrarakentaja markkinoille”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat