Kokeile kuukausi maksutta

Hannu Järveläinen RKL:n toimitusjohtajaksi

Rakennusmestarit ja –insinöörit AMK RKL:n hallitus on nimittänyt Hannu Järveläisen liiton uudeksi toimitusjohtajaksi. 53-vuotias uusi toimitusjohtaja on koulutukseltaan rakennusinsinööri, ja hänellä on laaja kokemus erilaisissa tehtävissä rakennusalalla.

Järveläinen siirtyy RKL:n palvelukseen YH-Itä-Savo Oy:n toimitusjohtajan tehtävistä, jossa hän on toiminut vajaa viisi vuotta. Lisäksi hän on työskennellyt johtotehtävissä kiinteistö- ja rakennuttamisorganisaatioissa muun muassa kunnallisella puolella Juankosken kaupungilla ja TA-Yhtiöissä.

”Otan uuden haasteen vastaan innolla. On hienoa päästä työskentelemään RKL:n osaavan organisaation kanssa koko jäsenistön hyväksi. Osaaminen ja tieto takaavat menestyksen yhä kovenemassa kilpailussa. Koulutuspalveluiden kehittäminen on yksi tärkeimpiä osa-alueita mihin haluan panostaa vahvasti alusta lähtien”, Järveläinen sanoo.

RKL:n entinen toimitusjohtaja Ahti Junttila siirtyi kesäkuun alussa Rakennusliike Koivukoski Oy:n toimitusjohtajaksi. Hannu Järveläinen aloittaa tehtävässä 1.9.2015.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Hannu Järveläinen RKL:n toimitusjohtajaksi”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat