Kokeile kuukausi maksutta

Skanska rakentaa kerrostalon Helsingin Jätkäsaareen

Skanska ja Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiö Hoas ovat allekirjoittaneet sopimuksen kahdeksankerroksisen opiskelijatalon rakentamisesta Helsingin Jätkäsaareen.

Skanska ja Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiö Hoas ovat allekirjoittaneet sopimuksen kahdeksankerroksisen opiskelijatalon rakentamisesta Helsingin Jätkäsaareen.

Atlantinkadulle valmistuvaan taloon rakennetaan 103 eri kokoista opiskelija-asuntoa aina yksiöistä solu- ja perheasuntoihin. Hankkeen arvo on noin 11,8 miljoonaa euroa. Uudet kodit valmistuvat vuoden 2016 loppuun mennessä.

Atlantinkadun opiskelija-asuntojen lisäksi Skanska rakentaa parhaillaan Hoasille opiskelija-asuntoja myös Jätkäsaaren Hyväntoivonkadulle, jonne valmistuu joulukuussa 2015 yhteensä 102 opiskelija-asuntoa. Hyväntoivonkadun opiskelija-asunnot ovat osa Asuntosäätiön, Hoasin ja Setlementtiasuntojen yhteistyössä toteuttamaa Sukupolvienkorttelia, joka tarjoaa ainutlaatuista yhteisöllistä asumista eri sukupolville samassa korttelissa.

”Helsingissä on kova kysyntä opiskelija-asunnoille. Jätkäsaari tarjoaa opiskelijoille sijainniltaan ihanteellisen paikan keskustan tuntumassa ja hyvien yhteyksien päässä, joten on hienoa päästä rakentamaan sinne jälleen uusia koteja opiskelijoille”, Hoasin toimitusjohtaja Matti Tarhio toteaa.

”Aloitamme Atlantinkadun opiskelijatalon rakennustyöt välittömästi. Tämä hanke istuu luontevasti toisen Hoasille urakoimamme projektin rinnalle. On mukavaa olla toteuttamassa uusia opiskelija-asuntoja Helsinkiin”, sanoo Skanskan Etelä-Suomen toimitilarakentamisen tulosyksikön johtaja Petri Sormunen.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Skanska rakentaa kerrostalon Helsingin Jätkäsaareen”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat