Kokeile kuukausi maksutta

Consti Talotekniikka on vuoden lvi-urakoitsija

Consti Talotekniikka on valittu vuoden 2015 lvi-urakoitsijaksi. Valinta julkistettiin Lvi-päivillä Tampereella 5.marraskuuta.

Korjausrakentamista riittää erityisesti pääkaupunkiseudulla. Muualla Suomessa taloyhtiömarkkina seisoo koronan vuoksi.

Valinnan tehneen raadin mukaan Consti Talotekniikka tunnetaan hyvämaineisena ja osaavana korjausrakentamiseen keskittyvänä lämpö-, vesi- ja ilmastointialan erikoisliikkeenä.

Yritys on aktiivinen ja arvostettu toimija asiakkaiden ja muiden sidosryhmien keskuudessa. Se on toiminnallaan luonut positiivista mielikuvaa talotekniikka-alasta, erityisesti korjausrakentamisen alueella.

Raati toteaa edelleen perusteluissaan, että Consti Talotekniikka on kehittänyt määrätietoisesti liiketoimintaansa vastaamaan asiakkaiden muuttuvia tarpeita. Yritys kehittää ja tuo markkinoille uusia ratkaisuja asiakkaiden käyttöön sekä panostaa henkilöstön osaamisen jatkuvaan parantamiseen.

Consti Talotekniikka on pystynyt kannattavaan kasvuun viime vuosien haasteellisessa markkinatilanteessakin.

Vuonna 2008 perustetun Consti Talotekniikan toiminta painottuu Uudellemaalle ja Pirkanmaalle.

Yrityksen liikevaihto 2014 oli 95 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 500 henkilöä.

Vuoden LVI-urakoitsijan valitsivat teollisuuden, tukkukaupan, ja rakennuttajien edustajat Marko Sundholm, Kai Puustinen ja Juha Muttilainen.

Tätä artikkelia on kommentoitu 3 kertaa

3 vastausta artikkeliin “Consti Talotekniikka on vuoden lvi-urakoitsija”

  1. Vai on Consti jonkun mielestä hyvämaineinen firma joka tunnetaan osaavana korjausrakentajana…
    Ainakin tänne suuntaan näytöt ovat kyllä olleet täysin päinvastaisia; paljon nuoria ja kokemattomia jannuja hommissa uusilla metodeilla ja vehkeillä vailla tietoa siitä kuinka asioita pitäisi soveltaa erilaisissa kohteissa. Vauhti on hirveää, mutta niin on jälkikin…

  2. Nuorilla ja kokemattomilla ei aina pysy hanskat kädessä ja siitä on aiheutunut kaiketi ihottumia sukitusduuneissa.

  3. Helsinkiläisen suuren 1930-luvun asuinkiinteistön putkiremontti onnistui Constilta viimeisen päälle, huippulaatua, aikataulu ja kustannukset tarkasti arvion mukaan. Ei ihme että loppukokouksessa asikkaat antoivat työnjohdolle raikuvat aplodit.

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat