Kokeile kuukausi maksutta

Pohjola Rakennuksen Juha Metsälä palkittiin yrittäjäkilpailussa

Pohjola Rakennuksen konsernijohtaja Juha Metsälä on voittanut Suomen EY Entrepreneur of the Year 2015 -kilpailun tuotanto-sarjan.

Juha Metsälä

”Juha Metsälä on tehnyt todella vaikuttavaa työtä. Hän on näyttänyt toteen, että Suomessakin voi tänä päivänä menestyä kansantalouden heikosta tilasta riippumatta. Metsälän perustama yritys on tehnyt vuodesta toiseen todella hyvää tulosta toisin kuin monet muut samalla alalla toimivat. Pohjola Rakennuksen projektijohtokonsepti toimii. Uskon, että vahva kasvu saa jatkoa myös tulevaisuudessa”, kilpailun tuomariston puheenjohtaja, Electrosonic Groupin hallituksen puheenjohtaja Philip Aminoff perustelee Metsälän valintaa.

Pohjola Rakennus Oy on talo- ja infrarakentaja, joka keskittyy kerrostaloasuntojen rakentamiseen kasvukeskuksiin. Yhtiö toimii puhtaasti projektijohtourakoinnilla eli yrityksellä ei ole omia rakennusmiehiä. Metsälän johdolla yritys on panostanut laadun jatkuvaan kehittämiseen hyödyntämällä muun muassa digitalisaatiota.

Viime vuonna Pohjola Rakennuksen liikevaihto oli 85,2 miljoonaa euroa ja yhtiö työllisti 67 henkeä.

Suomen osalta koko kilpailun voittajaksi valittiin Supercellin Ilkka Paananen, joka pokkasi myös palvelut-sarjan ykköspalkinnon. Paananen lähtee edustamaan Suomea kansainväliseen yrittäjyyskilpailuun kesäkuussa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Pohjola Rakennuksen Juha Metsälä palkittiin yrittäjäkilpailussa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat