Kokeile kuukausi maksutta

YIT myy 23 miljoonalla toimistokiinteistön Helsingin keskustasta

YIT on allekirjoittanut sopimuksen Helsingin keskustassa sijaitsevan toimistokiinteistön myynnistä OP-Vuokratuotto-erikoissijoitusrahastolle. Sopimuksen kokonaisarvo on noin 23 miljoonaa euroa. Toimistokiinteistön ankkurivuokralaiseksi tulee Lexia Asianajotoimisto Oy.

YIT osti osoitteessa Lönnrotinkatu 11 sijaitsevan toimistokiinteistön kesällä 2014 ja käynnisti kiinteistön peruskorjauksen kesällä 2015. Peruskorjaus valmistuu syksyllä 2016.

Vuonna 1972 valmistunut toimistorakennus peruskorjataan kauttaaltaan nykypäivän vaatimuksia vastaavaksi moderniksi toimistotaloksi. Peruskorjauksella parannetaan merkittävästi rakennuksen energiatehokkuutta ja kiinteistölle haetaan Leed-ympäristösertifiointia. Valmistuessaan kohteessa on noin 4 000 neliömetriä nykyaikaista muuntojoustavaa toimistotilaa viidessä kerroksessa ja noin 400 neliömetriä liiketilaa katutasossa. Autopaikkoja on 40.

”OP-Vuokratuotto rakentaa käyttötarkoituksiltaan ja sijainneiltaan hyvin hajautettua toimitilakohteiden verkostoa. Nyt hankitun kohteen myötä kykenemme tarjoamaan modernia toimistotilaa ydinkeskustassa hyvin erikokoisille yrityksille ja saamme näin myös erinomaisen vuokralaishajautuksen”, Markku Mäkiaho Pohjola Kiinteistösijoitus Oy:stä toteaa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “YIT myy 23 miljoonalla toimistokiinteistön Helsingin keskustasta”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat