Aamulehti: SRV:llä aiesopimus Libeskindin kanssa Tampereen kannesta

SRV:n Pirkanmaan aluejohtaja Henri Sulankivi kertoo Aamulehdessä, että yhtiöllä on aiesopimus Tampereen kansi ja areena-hankkeesta arkkitehti Daniel Libeskindin kanssa. Libeskind teki  joitakin vuosia sitten visiosuunnitelman kannen päälle tulevista rakennuksista.

Rajattu sisältö

Ole hyvä ja kirjaudu sisään tai rekisteröidy uudeksi käyttäjäksi hankkiaksesi lukuoikeus Rakennuslehden uutisarkistoon. Rajatussa uutisarkistossa ovat kaikki yli 30 päivää vanhat artikkelit.

Rakennuslehti

Yksi vastaus artikkeliin ”Aamulehti: SRV:llä aiesopimus Libeskindin kanssa Tampereen kannesta”

  1. Libeskindiä ei kilpailussa juurikaan tarvita. SRV ja Lemminkäinen tekevät omat halli- ja asuntosuunnitelmansa. Jännäyksen kohde on, pelataanko Tampereellakin KHL-matseja eli ketkä ovat sijoittajina ja millä mielellä.