Keskisuomalainen: Jyväskylän konserttisalin hinta 53 miljoonaa euroa

Jyväskylään suunnitellun konserttisalin hintalappu on nousemassa lähes 53 miljoonaan euroon, kertoo Keskisuomalainen. Uusi konsertti- tai virallisesti musiikkisali vetäisi 1 000–1 100 kuulijaa. Musiikkisalin hankesuunnitelma on viimeistelyvaiheessa ja valmistuu kaupunginhallituksen iltakouluun ensi maanantaina.

Rajattu sisältö

Ole hyvä ja kirjaudu sisään tai rekisteröidy uudeksi käyttäjäksi hankkiaksesi lukuoikeus Rakennuslehden uutisarkistoon. Rajatussa uutisarkistossa ovat kaikki yli 30 päivää vanhat artikkelit.

Rakennuslehti

Yksi vastaus artikkeliin ”Keskisuomalainen: Jyväskylän konserttisalin hinta 53 miljoonaa euroa”

  1. Ihan tällaisena pienenä kysymyksenä vain, että mistä tämän takia luovutaan? Suljetaanko jotain vanhaa? Myydäänkö jo jotain olemassa olevaa pois vai miten on ajateltu, että tämänkin ylläpito rahoitetaan?

    Tällaisten takia meillä on puutetta rahasta ja velka kasvaa. Tehdään kokoajan lisää jotain, mikä vaatii ylläpitoa, mutta mistään vastaavasta ei luovuta. Näin vuosien aikana kokoajan tulee lisää ylläpidettävää. Miksi pitää saada uusi?