Kone vain parantaa juoksuaan

Koneen liikevaihto ja tulos paranivat roimasti viime vuonna. Myös saadut tilaukset kasvoivat selvästi, 16,8 prosenttia. Tilaukset kasvoivat jonkin verran uusien laitteiden liiketoiminnassa ja selvästi modernisoinnissa.

Rajattu sisältö

Ole hyvä ja kirjaudu sisään tai rekisteröidy uudeksi käyttäjäksi hankkiaksesi lukuoikeus Rakennuslehden uutisarkistoon. Rajatussa uutisarkistossa ovat kaikki yli 30 päivää vanhat artikkelit.

Merja Mannila

Yksi vastaus artikkeliin ”Kone vain parantaa juoksuaan”

  1. Uskomaton yritys. Kohta ja jälleen kerran analyytikot neuvovat myymään osakkeita, koska Kiina ei vedä ja koska osake on liian korkealla jne. Joka kvarttaali näitä asiantuntijoita tulee julkisuuteen ja joka kvarttaali kohta kymmenen vuotta Kone on parantanut. Kyllähän se kohta laskukin tulee ja sitten asiantuntijat sanovat, että mehän sanoimme.