Y-Säätiö saa huikeita vuokria VVO:lta ostettavista Ara-asunnoista

Rakennuslehden tilaama vuokraselvitys osoittaa, että erityisesti asunnottomien asumistilannetta parantava Y-Säätiö perii korkeita vuokria VVO:lta ostettavista säännellyistä Ara-asunnoista.

Rajattu sisältö

Ole hyvä ja kirjaudu sisään tai rekisteröidy uudeksi käyttäjäksi hankkiaksesi lukuoikeus Rakennuslehden uutisarkistoon. Rajatussa uutisarkistossa ovat kaikki yli 30 päivää vanhat artikkelit.

Mikko Kortelainen

4 vastausta artikkeliin ”Y-Säätiö saa huikeita vuokria VVO:lta ostettavista Ara-asunnoista”

 1. Katsokaa vaikka niin lupa ARA:lta (lue. rahanpesulaitos) tulee, 110% VARMUUDELLA – tapetaan vain vähän aikaa ja annetaan pölyn laskeutua. ARA=AntakaaRAhaa

 2. Y-säätiön sivuilta:
  ”Tarjoamalla kohtuuhintaisia vuokra-asuntoja”

  Nyt nähdään mistä tämä lafka on tehty. Veikkaan että maksan yhtä helkkarin kovaa vuokraa kuin VVO:lla jatkossakin.

  1. Varmasti maksan minäkin. Katsoin huvittuneena Y-Säätiön sivuja. Samalta alueelta kuin itse asun on vapautumassa samanlainen asunto kuin minulla, vuokraa Y-säätiö haluaa vielä kympin enemmän kuin mitä itse maksan. Talot ja asunnot ovat niin pahasti laimin lyötyjä, tämän on myöntänyt VVO:n isännöitsijä, huoltoyhtiö toimii vain paperilla.

   1. Nyt, vajaa kuukausi ennen tuli vasta korotukset. Melkein 3% nousu, elikkäs maksan ”kohtuuhintaista” vuokraa pienituloisille tarkoitetusta ARA-asunnosta 714€/kk. Neliöitä 42m2. Eikä olla missään pääkaupunkiseudun ytimessä vaan lähiössä Kuopiossa.

    Näin Y-säätiö jatkaa VVO:n hyviä perinteitä maksimivuokran perimisestä.