Kokeile kuukausi maksutta

Juha Pelkonen L-House Oy:n toimitusjohtajaksi

Savonlinnalainen hallintotieteiden maisteri Juha Pelkonen, 58, on kutsuttu L-House Oy:n toimitusjohtajaksi 1.3.2016 alkaen.

Savonlinnalainen hallintotieteiden maisteri Juha Pelkonen, 58, on kutsuttu L-House Oy:n toimitusjohtajaksi 1.3.2016 alkaen.

Pelkonen on tehnyt pitkän uran erityyppisten liiketoimintojen johtamisessa. Hän toimi hieman yli kymmenen vuotta Länsi-Savo-konsernissa johtaen sen viestintäyhtiöitä. Sitä ennen hän toimi muun muassa Telia-Soneran tytäryhtiön Data-Info Oy:n toimitusjohtajana ja ICT-alalla lukuisissa johtotehtävissä sekä yrittäjänä.

Lisäksi Pelkonen on suorittanut HHJ-tutkinnon ja toimii useiden yhtiöiden hallituksissa.

L-House Oy on keskittynyt kiinteistöjalostukseen ja pitkäaikaiseen omistukseen. Se on myös konsernin emoyhtiö, johon kuuluvat Punkaharjun Loma Oy ja Punkaharjun Lomakeskus Oy. Näiden yhtiöiden kautta konserni toimii myös matkailuliiketoiminnassa Punkaharjulla ja Iso-Syötteellä. Merkittävimmät kiinteistöomistukset ovat Kuopiossa ja Vantaalla.

Yhtiön nykyinen toimitusjohtaja Harri Savolainen siirtyy perustamansa ICT palveluyrityksen Tibio Oy:n toimitusjohtajaksi. Hän jatkaa myös L-House Oy:n merkittävänä omistajana sekä hallituksessa. Toimitusjohtajavaihdoksen yhteydessä yhtiön toimisto muuttaa Vantaalta Savonlinnaan.

Leevi Hakola ja perhe omistavat L-House Oy:stä 73 prosenttia, Harri Savolainen 20 ja ja Pekka Vaismaa 7 prosenttia.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Juha Pelkonen L-House Oy:n toimitusjohtajaksi”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat