Sito osti norjalaisen konsulttiyhtiön – Norjan inframarkkinat houkuttelivat

Sito Oy on ostanut enemmistön norjalaisesta infra-, teollisuus- ja talonrakennussektorin projektijohtoon, suunnitteluttamiseen ja rakennuttamiseen erikoistuneesta palveluyritys Asenso As:stä. Yhtiön perustajat Knut Berntzen ja Roar Ødegård jatkavat yhtiössä partnereina ja asiantuntijoina.Yrityskauppa on osa Siton strategista kasvua.

Rajattu sisältö

Ole hyvä ja kirjaudu sisään tai rekisteröidy uudeksi käyttäjäksi hankkiaksesi lukuoikeus Rakennuslehden uutisarkistoon. Rajatussa uutisarkistossa ovat kaikki yli 30 päivää vanhat artikkelit.

Auri Häkkinen

Yksi vastaus artikkeliin ”Sito osti norjalaisen konsulttiyhtiön – Norjan inframarkkinat houkuttelivat”

  1. Hieno, että perinteinen suomalainen konsulttiyhtiö voi hyvin ja kasvaa hyvin. Sitossa on sitä jotain verrattuna vaikka tanskalaisomisteiseen konsulttitaloon tai muihin vastaaviin pullataikina firmoihin.