Skanska toteuttaa ATT:lle kaksi asuinkerrostaloa Helsingin Jätkäsaareen

Skanska ja Helsingin kaupungin asuntotuotantotoimisto ATT ovat sopineet kahden asuinkerrostalon rakentamisurakasta Helsingin Jätkäsaareen. Rakennustyöt alkavat maaliskuussa 2016. Talot valmistuvat huhti-toukokuussa 2018 ja pihojen viimeistely tapahtuu kesäkuussa 2018.

Rajattu sisältö

Ole hyvä ja kirjaudu sisään tai rekisteröidy uudeksi käyttäjäksi hankkiaksesi lukuoikeus Rakennuslehden uutisarkistoon. Rajatussa uutisarkistossa ovat kaikki yli 30 päivää vanhat artikkelit.

Rakennuslehti

2 vastausta artikkeliin ”Skanska toteuttaa ATT:lle kaksi asuinkerrostaloa Helsingin Jätkäsaareen”

  1. Sekä Hitas-Bysaan että Aso-Sandikseen oli kumpaankin reilusti toista tuhatta hakijaa. Kuvaa hyvin mikä on ongelma Helsingin asuntomarkkinoilla. Kun Jätkäsaaren vanhoissa Asuntosäätiön asoissa vastike on yli 15 euroa, niin näissä uusissa Att/Haso-asunnoissa vastike on jopa alle 10 euroa. Johtuuko tämä pelkästään siitä, että Asuntosäätiön torpparit joutuvat omien vastikkeittensa lisäksi maksamaan huomattavan osan maalaisserkkujen asumiskustannuksista? Ja näin jatketaan, niinkauan kun Kepu on vallankahvassa?

  2. Omakustannushintaan voi laskea melkoisen paljon osinkojen maksua. Helsingin kaupunki ei kerää osinkotuottoja omista kohteistaan. Tästä se ero syntyy.