YIT rakentaa Rantatie Business Parkin laajennuksen

YIT rakentaa Rantatie Business Parkin laajennuksen Helsingin Kalasatamaan.

YIT on allekirjoittanut urakkasopimuksen Lindström Invest Oy:n kanssa toimistotalon rakentamisesta Helsingin Kalasatamassa sijaitsevan Rantatie Business Parkin yhteyteen. Rantatien Kasvu -nimisen, noin 6 000 neliömetrin laajuisen toimistotalon sekä maanalaisten pysäköintitilojen rakentaminen käynnistettiin tammikuussa 2016 ja toimistotalo valmistuu vuoden 2017 lopulla.

Urakkasopimuksen arvo YIT:lle on lähes 25 miljoonaa euroa. Rakennettava toimistotalo on täyteen vuokrattu. Kiinteistölle haetaan LEED-ympäristösertifikaattia tavoitteena kultataso.

Urakkasopimuksen lisäksi YIT allekirjoitti Lindström Investin kanssa aiesopimuksen toisen toimistotalon rakentamisesta Rantatie Business Parkin yhteyteen. Rantatien Loikka -nimisen toisen toimistotalon rakentaminen on tavoitteena käynnistää syksyllä 2016.

Projektin valmistuttua Rantatie Business Park on yhteensä noin 20 000 neliömetriä käsittävä kokonaisuus, jonka YIT ja Lindström Invest ovat toteuttaneet.

Rakennuslehti