Helsingin Sanomat: virkamiehet haluavat purkaa Helsingin vanhan jäähallin

Helsingin asemakaavapäällikkö Olavi Veltheimin mielestä Nordenskiöldinkatu olisi paras sijainti jääkiekkoseura HIFK:n suunnittelemalle uudelle monitoimihallille, kertoo Helsingin Sanomat. Suomessa uudenlainen hallihanke käsittää jäähallin lisäksi myös muun muassa asuntoja, hotellin sekä kauppakeskuksen.

Rajattu sisältö

Ole hyvä ja kirjaudu sisään tai rekisteröidy uudeksi käyttäjäksi hankkiaksesi lukuoikeus Rakennuslehden uutisarkistoon. Rajatussa uutisarkistossa ovat kaikki yli 30 päivää vanhat artikkelit.

Rakennuslehti

2 vastausta artikkeliin ”Helsingin Sanomat: virkamiehet haluavat purkaa Helsingin vanhan jäähallin”

  1. Loogista, fiksu tapa päivittää HIFKin tarvitsemat tilat tähän päivään.

  2. Toisaalta kenttiä ei ole ainakaan yhtään liikaa ja vanhan hallin + harjoitushallin kustannukset vuokraajalle kaiken järjen mukaan paljon edullisemmat kuin mitä uuden rakennuksen olisivat. Nordiksella on kuitenkin jatkuvasti konsertteja ja muuta oheistoimintaa, vaikka HjallisHallen on ”modernimpi” ja vetää enemmän.

    Ja purkamisesta uuden valmistumiseen olisi helposti 3 vuoden vaje tiloissa niin otteluiden, harjoitusjäiden kuin muun oheistominnan osalta.

    Ei jatkoon virkamiesten aivopierut. Pysäköintikenttähehtaarit pääkaupungin ytimessä? Ei kuulosta tältä päivältä. Noille neliöille olisi varmasti parempaakin käyttöä. Kokonaisuusdessaan uusi areenakokonaisuus + kisahalli + stadikka + nordis muodostaisivat sellaisen huikean urheilullisen kokonaisuuden joka pystyisi varmasti palvelemaan mahdollisimman laaja-alaisesti.

    Vai onko joku osio vajaakäytössä?