YIT myy toimisto- ja logistiikkakiinteistön Aberdeenin rahastolle

YIT on allekirjoittanut sopimuksen Vantaan Viinikkalassa sijaitsevan toimisto- ja logistiikkahankkeen myynnistä kiinteistöpääomarahasto Aberdeen Property Fund Finland I Ky:lle. Sopimuksen kokonaisarvo on noin 13 miljoonaa euroa. Kokonaislaajuudeltaan noin 8 500 neliömetrin rakennus valmistuu vuoden 2016 lopulla.

K3 Biisoni -niminen toimisto- ja logistiikkahanke edustaa YIT:n kehittämää Work & Trade -konseptia, joka tarjoaa monimuotoisia yhdistelmätiloja pienille ja keskisuurille yrityksille. Work & Trade Biisoni sijaitsee Kehä III:n ja ja Helsinki-Vantaan lentokentän välissä YIT:n omistamalla K3 Logistics -alueella. Rakennuksen päävuokralaiseksi tulee Movetec Oy.

”Tämä oli rahaston vuoden ensimmäinen hankinta, mutta tavoitteena on ostaa rahaston kiinteistösalkkuun vielä useita kohteita kuluvan vuoden aikana”, Aberdeenin rahaston salkunhoitaja Sanna Puhakainen sanoo.

Rakennuslehti