Kokeile kuukausi maksutta

Kone toimittaa hissejä asuinkerrostaloprojektiin Vietnamissa

Kone toimittaa 62 hissiä uuteen Goldmark City -asuinkerrostaloprojektiin Hanoissa Vietnamissa.

Kone toimittaa 62 hissiä uuteen Goldmark City -asuinkerrostaloprojektiin Hanoissa Vietnamissa.

Goldmark City sijaitsee Hanoin pääteiden varrella, ja sieltä pääsee muun muassa Noi Bain kansainväliselle lentoasemalle ja messu- ja konferenssikeskukseen. Lähes 12 hehtaarin alueelle levittäytyvään kohteeseen kuuluu yhdeksän 40-kerroksista rakennusta, joissa on yhteensä 5000 asuntoa.

Kone toimittaa projektiin 57 Kone S MiniSpace -hissiä ja viisi konehuoneetonta Kone MonoSpace -hissiä. Toimitukseen kuuluu myös Kone E-Link -etävalvontajärjestelmä, joka tarjoaa reaaliaikaista tietoa laitteiden suorituskyvystä ja mahdollistaa ongelmien pikaisen ratkaisun varmistaen ihmisten sujuvan liikkumisen.

”On ilo olla mukana tässä projektissa, joka sijaitsee tärkeällä alueella Hanoissa. Uskomme, että korkealaatuiset laitteemme palvelevat hyvin kaikkia kohteen asukkaita ja vieraita”, Koneen Aasian ja Tyynenmeren aluejohtaja Neeraj Sharma sanoo.

Goldmark Cityn rakennuttaja on Viet Han Trading. Tilaus kirjattiin kahdessa osassa, ensimmäinen osa vuoden 2015 viimeiselle ja toinen osa vuoden 2016 toiselle neljännekselle.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Kone toimittaa hissejä asuinkerrostaloprojektiin Vietnamissa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat