Kokeile kuukausi maksutta

Espoon tilapalveluille tilahallintajärjestelmä – käyttöönotto vie vuosia

Espoon tilapalvelut ottaa käyttöönsä graafisen tilahallintajärjestelmän parantaakseen tilojensa käyttöä ja saavuttaakseen kustannussäästöjä.

Espoon tilapalvelut ottaa käyttöönsä graafisen tilahallintajärjestelmän parantaakseen tilojensa käyttöä ja saavuttaakseen kustannussäästöjä.

Järjestelmän toimittaa Ramboll.

Kilpailutuksen kautta valittiin RambollFM-tilahallintajärjestelmä, johon siirretään kaupungin tilojen pohjakuvat ja tiedot tiloista sekä käyttäjien ja vuokralaisten määristä.

Espoon kaupungilla on tiloja noin 1 850 rakennuksessa, kuten virastoja, päiväkoteja, kouluja, terveysasemia ja varastorakennuksia. Tavoitteena on vuoteen 2020 mennessä viedä järjestelmään ne noin 400 rakennusta, mitkä ovat toiminnan kannalta tärkeimpiä.

”Analysointityökalun avulla pystymme palvelemaan tilojen käyttäjiä paremmin ja saamme työkalun palveluverkkomme kehittämiseen”, toimitilapäällikkö Antti Mäntynen Tilapalvelut-liikelaitoksesta sanoo.

”RambollFM-tilahallintajärjestelmän avulla asiakkaamme pystyvät tunnistamaan entistä paremmin vajaakäytössä olevat tilat ja tilojen käyttäjät. Näin tilat saadaan tehokkaampaan käyttöön”, kertoo yksikönpäällikkö Kimmo Nikama Rambollista.

RambollFM-tilahallintajärjestelmä on käytössä useissa sairaaloissa, kauppakeskuksissa ja toimistorakennuksissa. Internetpohjainen palvelu toimii myös mobiiliversiona.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Espoon tilapalveluille tilahallintajärjestelmä – käyttöönotto vie vuosia”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat