Kokeile kuukausi maksutta

Dagens Industri : Sweco ei ole varautunut sakkoihin Länsimetro-hankeessa

Swecon ruotsalainen konsernijohtaja Tomas Carlsson kertoo, ettei konserni ole varautunut mahdollisiin sakkoihin Länsimetro-hankkeessa. Asiasta kertoi Dagens Industri -lehti.

Swecon ruotsalainen konsernijohtaja Tomas Carlsson kertoo, ettei konserni ole varautunut mahdollisiin sakkoihin Länsimetro-hankkeessa. Asiasta kertoi Dagens Industri -lehti.

Carlsson kiistää suomalaisen Sweco PM:n syyllisyyden hankkeen viivästymiseen. ”Arviossamme ei toistaiseksi ole tullut esille mitään sellaista, joka osoittaisi että olemme syyllinen viivästykseen”, hän sanoo lehdessä.

Carlsson alleviivaa,  ettei Swecolla ole kokonaisvastuuta hankkeessa. ”Meillä on neuvoantavan projektinjohtajan vastuu asiakkaallemme.”

Tätä artikkelia on kommentoitu 5 kertaa

5 vastausta artikkeliin “Dagens Industri : Sweco ei ole varautunut sakkoihin Länsimetro-hankeessa”

  1. Ei Swecolla ole mitään hätää. Toimeksiantaja on ammattitaidoton myös sopimusasioissa ja veronmaksajat hoitavat piikin. Vastuuta ei kanna kukaan.

    Väitetään että joku kuntajuristi on halunnut laatia metron kehittämiseen liittyvät sopimukset saksan kielellä koska hänellä on harrastusta ko. kieleen. Kukakohan on vahvoilla kun niistä soppareista riidellään ?

  2. No näinhän tämä on ollut alusta asti. Suomen urpot eivät vain ole tajunneet tai halunneet tajuta tätä !

  3. Jos ei ole varautunut sakkoihin, niin olisi pitänyt satsata laadukkaaseen työsuoritukseen.

    1. Ei tartte kun oon vaan konsultti. Valtaa otan, mutta vastuuta….KSE määrittelee just sopivasti.

  4. ”Carlsson alleviivaa, ettei Swecolla ole kokonaisvastuuta hankkeessa. ”Meillä on neuvoantavan projektinjohtajan vastuu asiakkaallemme.””
    Naurattaisi jos ei samalla itkettäisi loppulaskun maksajana…

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat