Kokeile kuukausi maksutta

Storent osti Leinoliftin

AS Storent Investments on hankkinut omistukseensa suomalaisen nostinkalustoa vuokraavan ja nostopalveluja tarjoavan Leinoliftin.

AS Storent Investments on hankkinut omistukseensa suomalaisen nostinkalustoa vuokraavan ja nostopalveluja tarjoavan Leinoliftin.

Latvialainen Storent on rakennus- ja teollisuuskoneita ja -kalustoa Baltian maissa vuokraava yhtiö.

”Storentin omistuksessa kykenemme jatkamaan ja laajentamaan yhteistyötä asiakkaittemme kanssa ja tarjoamaan heille kalustoa, joka ei ole kuulunut tarjontaamme ennen kumppanuuttamme Storentin kanssa”, Jouni Leino sanoo.

Leino on yhtiön perustaja ja jatkaa yhtiön toimitusjohtajana.

”Tämä yritysosto yhdessä Ruotsiin vastikään perustettuun liiketoimintaan tekemämme investoinnin kanssa aloittaa laajentumisemme Pohjoismaiden markkinoille. Se antaa meille mahdollisuuden vahvistaa nostolaiteasiantuntemustamme ja laajentaa kalustoamme. Iloitsemme kumppanuudestamme Jouni Leinon kanssa, joka kuluneen kymmenen vuoden aikana on onnistunut luomaan menestyvän liiketoiminnan ja erinomaiset asiakassuhteet Suomessa”, Storentin perustaja ja hallituksen jäsen Andris Bisnieks toteaa.

Molempien yhtiöiden yhteen laskettu liikevaihto on noin 30 miljoonaa US dollaria eli noin 29 miljoonaa euroa. Kaupasta ei julkaistu yksityiskohtaisempia taloudellisia tietoja.

Tätä artikkelia on kommentoitu kerran

Yksi vastaus artikkeliin “Storent osti Leinoliftin”

  1. Onnittelut Jounille ja koko henkilökunnalle. Yhtiö on tehnyt upean kasvun nollasta ja asiakkaana on hieno todeta että palvelun laatu on pysynyt loistavana koko 10v ajanjakson.

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat