Kokeile kuukausi maksutta

Wise Group ostaa Insinööritoimisto Tankon

Wise Group Finland Oy on allekirjoittanut sopimuksen, jolla se hankkii Insinööritoimisto Tanko Oy:n koko osakekannan.

Wise Group Finland Oy on allekirjoittanut sopimuksen, jolla se hankkii Insinööritoimisto Tanko Oy:n koko osakekannan.

Kauppa vahvistaa entisestään Wise Groupin korjausrakentamisen palveluja Keski-Suomessa.

”Meillä on jo Jyväskylässä yli 40 wiseläistä, jotka tarjoavat rakennesuunnittelun, taloteknisen suunnittelun, rakennuttamisen ja valvonnan palveluja niin uudis- kuin korjauskohteisiinkin. Tanko Oy:n liittyminen joukkoihimme vahvistaa entisestään korjausrakentamisen toimintojamme ja mahdollistaa näin aina vain kattavammat palvelut asiakkaillemme koko Keski-Suomen alueella”, Wise Groupin toimitusjohtaja Aki Puska sanoo.

Erilaisiin korjausrakentamisen suunnittelu-, rakennuttamis- ja valvontatehtäviin erikoistunut Tanko on perustettu Jyväskylässä vuonna 2000. Sen vahvuuksiin kuuluvat erityisesti taloyhtiöille tehtävät linjasaneeraukset ja muut korjaukset. Tankon palveluksessa on kahdeksan työntekijää, jotka kaikki jatkavat nykyisissä tehtävissään. Tanko Oy:n omistajat Hemmo Huotarinen ja Jarmo Lahtinen tulevat kaupan myötä Wise Groupin osakkaiksi.

Wise Group on suomalainen talonrakennusalan moniosaaja, joka tarjoaa konsultointi-, suunnittelu- ja rakennuttamispalveluita uudis- ja korjauskohteisiin. Vahvasti sekä yritysostoin että orgaanisesti kasvanut Wise Group työllistää yli 500 rakenne- ja talotekniikan, rakennuttamisen, korjausrakentamisen ja akustiikan asiantuntijaa viidellätoista eri paikkakunnalla.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Wise Group ostaa Insinööritoimisto Tankon”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat