Kokeile kuukausi maksutta

Tilakeskuksen päällikkö

Someron kaupunki
Päivämäärät Julkaistu 22.5.2015 Hae viimeistään 8.6.2015

Somero on elinvoimainen Härkätienvarren maaseutukaupunki Varsinais-Suomessa, Uudenmaan ja Hämeen rajanaapurissa. Somero tunnetaan upeista vesistöistään, runsaasta vapaa-ajan tarjonnastaan, omaleimaisista kulttuuripersoonistaan sekä ennen kaikkea yritteliäisyydestään.

 

Me Someron kaupungin teknisessä toimessa etsimme joukkoomme uutta

TILAKESKUKSEN PÄÄLLIKKÖÄ

Ympäristömme rakentuu n. 120 kiinteistöstä ja n. 64000 kerrosneliöstä. Tilakeskuksen päällikön tehtäviin kuuluu tällä hetkellä mm. seuraavat työtehtävät:

  • johtaa kaupungin ja kaupunkia lähellä olevien yhtiöiden kiinteistöjen hoitoa ja ylläpitoa sekä kaupungin tuottamia erillispalveluja
  • hoitaa uudisrakennusten ja peruskorjauskohteiden valvonta- ja eri rakennuttamistehtäviä
  • valmistella rakennusten kunnossapito- ohjelmat eri hallintokuntien kanssa
  • valmistella laskenta- ja urakka-asiakirjat talonrakennushankkeissa ja kiinteistöjen kunnossapitohankkeissa
  • valmistella ja seurata talousarvion toteutusta
  • konsultoida ulkopuolisille rakennuttamis- ja valvontatehtävissä

 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtäväkokonaisuuden. Kelpoisuusvaatimuksena on vähintään teknillisen oppilaitoksen tai ammattikorkeakoulussa suoritettu talonrakennustekniikan tutkinto tai muu tehtävään soveltuva tutkinto. Eduksi katsotaan kokemus kiinteistöomaisuuden hallintaan ja kehittämiseen liittyneistä työtehtävistä. Tehtävä edellyttää hyviä vuorovaikutus-, tietoteknisiä sekä suullisia ja kirjallisia taitoja. Lisäksi odotamme oma-aloitteissuutta, aktiivista ja innostavaa otetta työhön. Eduksi katsotaan kunnallisen toimintaympäristön sekä hankintalainsäädännön tuntemus.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät TS:n mukaan. Hakija voi esittää oman palkkatoivomuksen. Virkaan valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus  terveydentilastaan. Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen viim. ma 8.6.2015 klo 15 osoitteessa www.kuntarekry.fi

Lisätietoja: tekninen johtaja Marko Mäkinen puh. 044 779 1240

www.somero.fi

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat