Kokeile kuukausi maksutta

Rakennustöiden valvoja

Nuorisosäätiö
Päivämäärät Julkaistu 20.5.2016 Hae viimeistään 31.5.2016

Toimintamme kasvaessa etsimme joukkoomme vakituiseen työsuhteeseen rakennustöiden valvojaa vahvistamaan rakennuttamistiimiämme.

Toteutat Nuorisosäätiön tilaamien rakennustöiden valvonta- ja asiantuntijatehtäviä asuin- ja liiketilojen peruskorjaus- ja uudisrakennushankkeissa. Ohjaat suunnittelua, toimit työmaavalvojana ja teet monenlaisia tarkastus- ja selvitystehtäviä. Lopullinen toimenkuvasi määräytyy osaamisesi mukaisesti.

Tehtävä edellyttää:
– Soveltuvaa teknisen alan koulutusta ja hyvää rakennustekniikan asiantuntemusta. Tehtävässä menestyminen vaatii myös työmaatoimintojen tuntemusta ja kykyä ohjata työmaalla valvottavia toimijoita.
– Valvonnan sähköisten järjestelmien ja projektipankkien käyttötuntemusta.
– MS Office -ohjelmistojen hyvää hallintaa.
– Hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi.
– Huolellisuutta, tarkkuutta ja vahvaa vastuunottokykyä, peräänantamattomuutta sekä paineensietokykyä.
– Hyödynnät yrityksemme monialaista asiantuntijaverkostoa, ja olet valmis jakamaan osaamistasi myös muille.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen nuorisoasumisen näköalapaikan ja vakituisen työn monipuolisessa, kehittyvässä ja vakavaraisessa järjestökentän organisaatiossa Helsingissä.

Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi ja cv:si palkkatoivomuksineen osoitteeseen rekry@nuorisosaatio.fi . Lisää viestin aihekenttää tehtävän nimi, jota haet. Hakuaika: 31.5.2016 saakka. Tehtävästä antaa lisätietoja projektipäällikkö Raul Pihlflyckt, puh. 040 724 7634 tai raul.pihlflyckt@nuorisosaatio.fi

NUORISOSAATIO.FI

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat