Kokeile kuukausi maksutta

Tuotantoinsinööri

Pohjola Rakennus Oy
Päivämäärät Julkaistu 1.7.2016 Hae viimeistään 15.8.2016

Pohjola Rakennus Group PRG Oy on vuonna 1989 perustettu perheyhtiö. Rakennamme monipuolisesti asuinrakennuksia, liike-, tuotanto- ja toimitiloja sekä oman Eloisa-konseptimme mukaisia senioritaloja. Meidän joukossamme viihtyy noin sata ammattitaitoista ja sitoutunutta työntekijää, jotka ovat valmiita kehittämään sekä yhteistä toimintaamme että omaa osaamistaan.

Olemme rakentaneet jo noin 10 000 asuntoa ympäri Suomen ja uusia koteja valmistuu koko ajan. Tule siis rakentamaan Suomea kanssamme ja hae meille töihin!

Voimakkaan kasvumme jatkuessa haemme Pohjola Rakennus Oy Uusimaa pitkäkestoiseen, vaiheistettuun hankkeeseen Helsinkiin

TUOTANTOINSINÖÖRIÄ

Tuotantoinsinöörin toimenkuva on asuin- ja liikerakennusprojektien tuotanto-organisaation laatimien kustannusennusteiden, laadunvarmistustoimien, lakisääteisten dokumentointien sekä hankinnan kokonaisuuden hallinta. Tuotantoinsinöörinä vastaat tuotanto-organisaation toimittaman materiaalin kokonaisuuden ylläpidosta. Työkavereiksi meillä on antaa motivoitunut ja sitoutunut tuotanto-organisaatio. Teknisen osaamisen lisäksi arvostamme erityisesti tulostavoitteellisuutta, määrätietoisuutta sekä kaupallista ajattelutapaa. Rakennustuotannon tunteminen käytännön tasolla sekä rakennushankkeen hankintaprosessin hallinta ovat eduksi tehtävään valittavalle.

Tarjoamme haasteellisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä, kilpailukykyisen palkan, hyvät henkilöstöedut, mukavat työkaverit sekä näköalapaikan voimakkaasti kasvavassa rakennusalan yrityksessä.

Lisätietoja tehtävistä antaa 4.-29.7.2016 tuotantopäällikkö Sami Saarinen (040 545 3848)

Hakemukset 15.8.2016 mennessä osoitteeseen sami.saarinen@pohjolarakennus.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat