Rakli kiittelee hallitusohjelmaa – mutta pelkää Ara-tuotannon kuolemaa

Rakli kiittää vuosien 2015-2019 hallitusohjelmaa siitä, että mukana on paljon rakentamista ja asuntotuotannon lisäämistä edistäviä kirjauksia. Kaupunkien kehittämiseksi ja asuntopulan helpottamiseksi on otettu käyttöön laaja joukko keinoja, mikä on Raklin mielestä ainoa järkevä tapa edistää investointeja suomalaiseen rakennettuun ympäristöön ja alentaa rakentamisen kustannuksia.

Lue lisää

Lemminkäinen ostaa hybridilainaansa takaisin

Lemminkäinen Oyj ilmoittaa tekevänsä osittaisen takaisinostotarjouksen 30.3.2012 liikkeeseen laskemastaan hybridilainasta. Yhtiö aikoo ostaa käteisellä 35 miljoonan euron nimellisarvosta velkakirjoja 70 miljoonan euron hybridilainastaan. Kauppahinta on 104,625 prosenttia velkakirjojen nimellisarvosta.

Lue lisää

YIT:n luksuskohde meren päälle valmistumassa

Rannassa rakennukset ulottuvat pilarien varassa meren päälle.

YIT on saamassa valmiiksi Merenkulkijanrannan asuinalueen Helsingin Lauttasaaressa. Meren rannalle ja osittain sen päälle rakennetun kohteen rakennustyöt käynnistyivät jo toukokuussa 2007, ja alueen viimeinen asuintalo ja vihertyöt valmistuvat toukokuussa 2015.

Lue lisää

RT tyytyväinen hallituksen linjauksiin

Rakennusteollisuus RT:n mukaan hallitusohjelma lupaa parempaa tiestöä ja lisää asuntoja. Rakentamista hidastavia valituksia karsitaan. Puurakentamista edistään, mutta toisaalta strategisesta tutkimuksesta vastanneet Tekesin Shokit ajetaan alas ja tuulivoimaloiden tukia karsitaan.

Lue lisää