Lahjusjuttu siirtyy syyteharkintaan – Skanska tehnyt oman tutkintapyynnön

Keskusrikospoliisi on saanut valmiiksi vuonna 2012 käynnistyneen esitutkinnan liittyen poikkeuksellisen laajaan lahjuskokonaisuuteen, jossa asianomistajana on Helsingin Osuuskauppa Elanto (HOK-Elanto). Asiakokonaisuus siirtyy nyt loppulausuntovaiheen jälkeen syyteharkintaan Helsingin syyttäjänvirastolle. Laajan asiakokonaisuuden yhdellä haaralla on myös kytkös Skanskaan.

Lue lisää

RIA lopettaa uutta keskusjärjestöä koskevan selvitystyön

Rakennusinsinöörit ja -arkkitehdit RIAn liittohallitus päätti ylimääräisessä kokouksessaan lopettaa uuden keskusjärjestön perustamiseen tähtäävän selvitystyön. RIAn mielestä uudella keskusjärjestöllä ei ole tässä tilanteessa toimintaedellytyksiä, varsinkin kun suurin osa STTK:n jäsenliitoista on päättänyt lopettaa valmistelun.

Lue lisää

Destia sai rataverkon kunnossapitourakan

Destia Rail Oy ja Liikennevirasto ovat 25. kesäkuuta allekirjoittaneet sopimuksen Itä-Suomen rataverkon kunnossapitoalue 6:n hoidosta. Urakka alkaa 1. marraskuuta 2016 ja päättyy lokakuussa 2021. Kunnossapitoalueen laajuus on noin 660 raidekilometriä.

Lue lisää

Caruna maakaapeloi miljoonilla euroilla Lohjalla

Sähkönsiirtoon keskittyvä Caruna maakaapeloi noin 130 kilometriä keskijännitteistä sähköverkkoa Lohjan pohjoisosassa. Parannushankkeet ovat paikallisesti merkittäviä, sillä ne työllistävät suoraan noin 75 henkilöä ja niiden arvo on noin 7,6 miljoonaa euroa.

Lue lisää