siirry sivun sisällä: navigaatio | sisältö
« Takaisin

Ilmaisia remonttiohjeita


Kevät ja kesä ovat rakentamisen ja remontoinnin sesonkiaikaa. Suuret projektit kannattaa jättää ammattilaisten huoleksi, mutta pikkunikkarointia voi harrastaa itse. Onnistuneen työn lähtökohtana ovat hyvät suunnitelmat ja asianmukaiset työvälineet. Internetistä löytyy perusteelliset ohjeet niin maalaamiseen, pihakivien asennukseen, tapetointiin kuin ulkovajan rakentamiseen.

Lipputanko ja pihagrilli

K-rauta on monen pihapiirin rakentajan, remontoijan ja kodinsisustajan ostospaikka. Nettisivujen parasta antia ovat Vasaran vinkit -nimellä kulkevat työohjesivut. Vasaran antamalla opastuksella luvataan kokemattomammankin remontoijan tai rakentajanalun onnistuvan työssään.

Sivut sisältävät ohjeita lipputangon perustusten tekoon ja pystytykseen, parin erilaisen pihagrillin tekoon, parvekkeen ja terassin laatoitukseen sekä lattiaparketin, korkkilattian ja muovimaton asennukseen.
www.k-rauta.com

Pihakalusteet kuntoon

Rautian nettisivuilla on lukuisa määrä erilaisia työohjeita, joista parhaimmat opettavat miltei kädestä pitäen puutarhakalusteiden ja laitureiden kuntoon saattamista maalattavien pintojen osalta. Myös pihalaattojen asennukseen tai lasikuitutapetin laittoon sivuilta löytyvät hyvät ohjeistukset mallikuvineen.
www.rautia.fi

Animoituja remonttiohjeita

Remontoija.com on nimensä mukaisesti tarkoitettu remontoinnista ja nikkaroinnista kiinnostuneille. Sivujen Hihat heilumaan -osiossa tarjotaan ohjeita eri asuintilojen remonttikohteisiin. Työohjeista näet esimerkiksi miten kannattaa käsitellä ikkunankarmit tai miten puupanelointi sujuu helpoimmin. Työohjeissa on myös havainnollinen kuvitus ja osa ohjeista, kuten esimerkiksi tapetointi-, panelointi- ja kaakelointi, on esitetty animoituna.
www.remontoija.com

Laitureita moneen makuun

Myllymäen Rauta Oy:n nettisivut sisältävät miltei parikymmentä asiallista työohjetta kodin ja vapaa-ajan asunnon remontoijalle. Sivuilta löytyvät ohjeet niin kelluvan-, paalu-, pukki- ja konsolilaiturin rakentamiseen. Ohjeistusta annetaan myös pelti- ja huopakaton maalaukseen ja puunsuojalla tapahtuvaan ulkoseinien käsittelyyn.
www.myllymaenrauta.fi

Piha kauniiksi kivetyksillä

Betoniset pihakivet ovat kestäviä ja kauniita ja sopivat monenlaiseen piharakentamiseen. Oman pihan rakentamiseen ja suunniteluun kannattaa hakea apua netistä. Ideoiden lisäksi tarjolla on yksityiskohtaisia ohjeita ja ladontamalleja piha kivien ja laattojen asennukseen, eri pihakivien yhdistelyyn sekä ennen asennusta tarvittavien pohjatöiden tekoon.

Lemminkäisen sivuilla virtuaali-insinööri Teemu kertoo yrityksen ympäristötuotteista, tarjoaa ladontamalleja, suunnittelu- ja asennusohjeita. 
www.insinoori.net

HB-Betoniteollisuus Oy:n sivuilla on ohjeet pihapäällysteiden ja muurikivien asennukseen.
www.hb-betoni.fi

Pihakivi.com sivujen takana on 17 kivialan yritystä. Sivuilla on pihakivien asennus- ja hoito-ohjeita. 
www.pihakivi.com

Abetoni Oy tarjoaa hyvät ohjeet päällystekivien, muurikivien ja porraskivien asennukseen.
www.laoy.fi

Uusi keittiö tai kylpyhuone!

Keittiötaivas.comin nettisivut palvelevat keittiöremonttia suunnittelevaa. Sivuilla on tarjolla hyvä ja helppokäyttöinen 3D-keittiösuunnitteluohjelma, joka toimii moitteettomasti ainakin alustavien keittiöunelmien hahmottamisessa. Suunnittelu aloitetaan valitsemalla keittiön muodoksi joko L-muotoinen tai suora yhdelle seinälle sijoitettava keittiö. Ohjelman kaappivalikoima on asiallisen runsas. Puutteena on se, että kaappien pintamateriaaleja tai värisävyjä ei voi vaihdella mieleisekseen
www.keittiotaivas.com

Sisustus.com tarjoaa 3D-työkaluja sisustamiseen ja tilanhallintaan. Virtuaalikylpyhuoneessa voidaan sommitella erilaisia kaakelivaihtoehtoja sekä seiniin että lattiaan. Samoilla sivuilla olevassa Tilevision kaakelinsommitteluohjelmassa päästään yhdistelemään värejä sekä erikokoisia kaakeleita ja sommittelemaan niistä mieleisiä kokonaisuuksia. Kuvan valmiista suunnitelmastasi voit kopioida ja tulostaa.
www.sisustus.com

Kylpyhuone.comin sivuilla on näppärä ohjelma kylpyhuoneen suunnitteluun. Alkuun pääsemiseksi tarvitaan vain suunniteltavan tilan mitat.
www.kylpyhuone.com

Maalari maalasi taloa…

Teknoksen Teknoplan -värisuunnitteluohjelma on hyvä apuohjelma talon ulkomaalauksen värien suunnitteluun. Siinä voidaan kokeilla erilaisia värisävyjä kattoon, seiniin, ikkunapuitteisiin ja oviin. Myös vuodenaikoja voidaan vaihdella, jolloin nähdään, miltä valitun värinen talo näyttää kesällä tai talvella.
www.teknos.fi

Tikkurilan Maalaaja-ohjelmalla voidaan suunnitella mieleisiä värityksiä sekä talon ulko- että sisäpinnoille.
www.tikkurila.fiJaana Pesonen


« Takaisin
Uusimmat uutiset alueelta "Lehtiarkisto" XML/RSS-muodossa
Bookmark and Share

Aloita uusi keskustelu "Ilmaisia remonttiohjeita"

Kaikki kentät ovat pakollisia.