Talous Kiinteistöt Uutiset Rakennuslehti Ei kommentteja

Kaleva: Suomen Hoivatilat saa 50 miljoonan rahoituksen Euroopan in­ves­toin­ti­pan­kil­ta

Euroopan investointipankki ja oululainen Suomen Hoivatilat ovat sopineet 50 miljoonan euron pitkäaikaisrahoituksesta.

Ensimmäinen 30 miljoonan euron laina on jo allekirjoitettu. Sillä tuetaan Hoivatilojen uusiin hoivakiinteistöihin tekemiä investointihankkeita.  Valmistuttuaan hankkeen odotetaan tuovan yhteensä lähes 2 700 lisähoitopaikkaa eri puolille Suomea.

Hoivatilat Oyj:n toimitusjohtaja Jussi Karjula kommentoi, että Suomessa on valtava kysyntä uusille hoiva- ja päivähoitotiloille. ”Hoivatilat on voimakkaasti kasvava yhtiö. Euroopan investointipankin rahoitus yhdessä muiden pankkien kanssa mahdollistaa noin sadan miljoonan euron investoinnit tai uudishankkeet”, toteaa Karjula.

Vastaa

Rakennuslehden pääuutisia