Avoimet työpaikat Sikla Oy Kempele, Vantaa, Lempäälä Julkaistu Haku päättyy

2 rakennusarkkitehtia ja laskentainsinööri

Sikla on rakennus- ja talotekniikka-alan konserni, johon kuuluu omakotitaloja toimittava Siklatalot Oy, rivi-, luhti- ja kerrostaloja sekä hoiva- ja päiväkoteja rakentava Siklatilat Oy ja talotekniikkaurakoitsija Siklatec Oy. Työllistämme yli 120 rakennus- ja talotekniikka-alan ammattilaista.

Toimintamme laajentuessa haemme

2 RAKENNUSARKKITEHTIA

Siklatalot Oy:lle haettavan rakennusarkkitehdin tehtävänä on konseptin mukaisten pientalokohteiden arkkitehti- ja pääsuunnittelu. Vaatimuksena on ArchiCAD- tai Vertex-ohjelman osaaminen.

Siklatilat Oy:lle haettavan rakennusarkkitehdin tehtävänä on asunto- ja palvelurakentamiskohteiden arkkitehti- ja pääsuunnittelu. Vaatimuksena on ArchiCAD-ohjelman osaaminen.

Vaatimuksena molempiin tehtäviin on usean vuoden kokemus rakennussuunnittelusta, arkkitehdin tutkinto tai muu vastaava korkeakoulututkinto. Odotamme hakijoilta kykyä
itsenäiseen työskentelyyn.

LASKENTAINSINÖÖRIÄ

Tehtäviisi kuuluu KVR-urakoiden tarjousvaiheen suunnittelunohjaus ja kustannuslaskenta Siklatilat Oy:n kustannuslaskentatiimissä. Vaatimuksena on rakennusalan RI/DI-tutkinto ja kokemus kustannuslaskentatehtävistä. Eduiksi luemme kustannuslaskentaohjelmistojen käyttökokemuksen.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja loistavan työyhteisön menestyvässä konsernissa. Työpaikkanasi voi olla Kempeleen, Vantaan tai Lempäälän toimistomme. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viim. 23.4.2017 rakennusarkkitehtien osalta: jaakko.kivioja@sikla.fi tai laskentainsinöörin osalta: antti.erola@sikla.fi

www.sikla.fi

HELSINKI  OULU  TAMPERE

Rakennuslehden pääuutisia