Avoimet työpaikat Helsinki Julkaistu Haku päättyy

Hankintainsinööri tai -päällikkö

Peab-konserni on yksi Pohjoismaiden suurimmista rakennusyhtiöistä. Se työllistää Pohjoismaissa 14 000 henkilöä, joista Suomessa noin 750. Konsernin toiminta on jakautunut neljään liiketoiminta-alueeseen; rakentaminen, asunnot ja toimitilat, infrarakentaminen sekä teollisuus. Peab-konsernin liikevaihto on 4,8 miljardia euroa. Konsernin osake noteerataan Tukholman pörssissä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen toimenkuvan tunnetussa ja vakavaraisessa konsernissa, asiantuntevan tiimin taustatuen sekä viihtyisän työympäristön uusissa toimitiloissamme koulutus- ja kehitysmahdollisuuksineen.

Haemme Helsingin pääkonttoriimme
Ammattitaitoista
hankintainsinööriä tai -päällikköä

Tehtävänäsi on vastata omien projektiesi hankintakokonaisuuksien hoitamisesta. Toimit tiiviissä yhteistyössä työmaiden tuotanto-organisaatioiden kanssa ja vastaat omalta osaltasi rakennusprojektien aikataulu-, laatu- ja kannattavuustavoitteiden toteutumisesta. Tukenasi on yrityksen kokenut hankintaorganisaatio sekä tehokas ja moderni hankintajärjestelmä.
Sinulla on aikaisempaa kokemusta hankintatehtävissä toimimisesta rakennusalan yrityksessä. Kykenet työskentelemään sekä itsenäisesti että eri sidosryhmien kanssa. Jos sinulla on lisäksi aktiivinen ote, hyvät neuvottelutaidot, yhteistyökykyä ja kiinnostus hankintatoimen kehittämiseen, olet kaipaamamme osaaja.
Hankintapäällikön roolissa sinulla on mahdollisuus toimia hankintatiimin esimiehenä sekä vastata kehittämisprojekteista.

Lisätietoja: Senior Consultant Heli Villa, Experis puh. 050 570 3680
16.11. klo 15.00 – 16.00 tai 21.11. klo 9.00 – 11.00

Hakemukset 28.11.2016 mennessä osoitteessa

experis.fi

Rakennuslehden pääuutisia