Kokeile kuukausi maksutta

Väylä-, katu- ja kunnallistekniikan suunnittelijoita ja liikennesuunnittelijaa, Maankäytönsuunnittelijaa, Pohjarakennesuunnittelijaa ja geosuunnittelijaa, Silta- ja taitorakenteiden suunnittelijaa ja mallintajaa

A-Insinöörit
Päivämäärät Julkaistu 24.2.2017 Hae viimeistään 12.3.2017

On insinöörejä ja on A-Insinöörejä. Jälkimmäisen tunnistaa halusta täyttää asiakkaan tarve aina vähän paremmin, vähän sitoutuneemmin, vähän täsmällisemmin ja vähän joustavammin. Meille on yhteistä jatkuva halu kasvaa ja oppia uutta, emmekä ole tyytyväisiä ennen kuin asiakkaammekin on. Henkilöstön osaaminen ja hyvinvointi ovat toimintamme perusta. Sitoudumme työntekijöihimme. Jos ”ihan jees” on sinulle kirosana ja uusimpien teknologioiden käyttäminen asiakkaan hyväksi intohimo, hae meille. Saatat hyvinkin olla A-Insinööri, vaikket itse vielä tietäisikään sitä.

Haemme nyt

Tampereelle ja Espooseen

Väylä-, katu- ja kunnallistekniikan suunnittelijoita ja liikennesuunnittelijaa
Edellä oleviin tehtäviin toivomme, että sinulla on muutaman vuoden kokemus monipuolisten suunnitteluhankkeiden parista.

Maankäytönsuunnittelijaa
Toivomme, että sinulla on usean vuoden kokemus monipuolisten kaavoitushankkeiden parista sekä YKS-pätevyys. Tarkempaan tehtävänkuvaasi voit itse vaikuttaa.

Pohjarakennesuunnittelijaa ja geosuunnittelijaa
Toivomme, että sinulla on usean vuoden kokemus geosuunnittelutehtävistä. Tarkempaan tehtävänkuvaasi ja rooliisi työyhteisössä voit itse vaikuttaa. Voit menestyä suunnittelijana, ryhmäesimiehenä, asiantuntijauralla tai projektinjohdollisissa tehtävissä.

 

Espooseen

Silta- ja taitorakenteiden suunnittelijaa ja mallintajaa
Toivomme, että sinulla on muutaman vuoden kokemus erilaisten silta- ja taitorakenteiden suunnittelusta tai mallintamisesta. Tarjoamme sinulle asiantuntevan yksikön tueksesi.

Arvostamme palvelu- ja kehityshenkistä asennetta, ammatillista osaamista, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Tule mukaan laajenevaan toimintaamme, osaksi osaavaa joukkuettamme. Tarjoamme henkilöstöstä huolehtivan ilmapiirin, kehitysmyönteisen yritysympäristön sekä kilpailukykyiset edut.

Tutustu meihin osoitteessa www.ains.fi/rekry ja täytä hakemuksesi 12.3.2017 mennessä.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat