Aluepäällikkö

Swegon Oy Ab
Sijainti Espoo
Päivämäärät Julkaistu 16.5.2017 Hae viimeistään 31.5.2017

Swegon on innovatiivinen ja ympäristöprofiloitunut ilmanvaihtolaitteiden ja sisäilmajärjestelmien toimittaja. Toimimme 390 milj. €:n liikevaihdolla yli 40 maassa ja työllistämme noin 1950 henkeä. Swegon valmistaa Suomessa asuntoilmanvaihdon tuotteita ja järjestelmiä, jotka luovat ihanteellista sisäilmaa sekä yksilölle että ympäristölle pienemmillä elinkaarikustannuksilla. Siksi olemme alamme edelläkävijä.

Etsimme kasvavaan joukkoomme

Aluepäällikköä

Tehtävässäsi myyt ja markkinoit itsenäisesti Swegonin asuntoilmanvaihdon CASA-tuotteita ja -järjestelmiä omalla alueellasi. Vastaat arvomme ”Customer empathy” näkymisestä luomalla ja vaalimalla asiakkaidemme menestystä omassa liiketoiminnassaan auttaessasi heitä löytämään parhaat ratkaisut asuntoilmanvaihdon haasteisiin. Työpöytäsi sijaitsee Espoon konttorillamme ja asiakkaasi löytyvät eteläisen Suomen alueelta painottuen pääkaupunkiseutuun.

Odotamme Sinulta vankkaa kokemusta asuntoilmanvaihdon kentältä. Tunnet jo entuudestaan alueen toimijat ja olet nopea oppimaan uutta. Sosiaalinen luonteesi auttaa sinua kontaktien luomisessa ja ylläpitämisessä, olet vakuuttava ja osaat kertoa tuotteistamme vastaanottajaa kiinnostavat ja hänelle olennaiset yksityiskohdat.

Sinulle tarjotaan olemassa oleva asiakaskunta ja alan konkarin opastus tulevaan tehtävääsi. Pääset mukaan asuntoilmanvaihdon digimurrokseen, kun teemme ilmanvaihdon tuotteista älykkäitä ja automatisoituja. Saat mielenkiintoisen tehtävän alan nykyisten ja tulevien huipputuotteiden parissa, perusteellisen sisäänajon tehtäviisi sekä jatkuvaa koulutusta. Organisaatioomme on eteenpäinpyrkivä ja meillä on kannustava työilmapiiri.

Lisätietoja tehtävästä antaa Asuntoilmanvaihdon liiketoimintapäällikkö Petteri Tarkio, puh. 010 289 4016.

Lähetä hakemuksesi ja cv osoitteeseen rekrytointi@swegon.fi viimeistään 31.5.2017. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi