Avoimet työpaikat Rakennuttajatoimisto Valvontakonsultit Oy Helsinki Julkaistu Haku päättyy

LVIA Työnvalvoja

Tunnetko olevasi korkean profiilin LVIA asiantuntija ja haluaisit tehdä konkreettista hanketyötä suurien projektien parissa? Silloin olet etsimämme henkilö. Haemme LVIA alan teknikkoa, insinööriä tai diplomi-insinööriä valvomaan rakennushankkeita. Työskentelet rakennushankkeissamme osana hanketiimiä, johon kuuluu osaavia kollegoita kukin omalla osaamisalueellaan. LVIA-työnvalvojana johdat, valvot ja dokumentoit sopimuksenmukaista työn toteutusta ja toimit tilaajan edunvalvojana. Lisäksi kehität yrityksemme LVIA alan osaamista ja palveluitamme.

Yrityksemme toteuttaa rakennushankkeita tilaajan lukuun ja vastaa hankkeen laadullisesta ja kustannustehokkaasta menestyksestä. Meillä työskentelee asiantuntevia ja osaavia projektipäälliköitä, valvojia ja projekti-insinöörejä. Hankkeemme ovat erittäin vaihtelevia ja mielenkiintoisia niin uudisrakentamisen kuin korjausrakentamisenkin kohteita.

Odotamme sinulta sitoutunutta ja itsenäistä otetta työtehtäviin tartuttaessa. Sinulla on hyvät kommunikointi- ja yhteistyötaidot sekä kyky käyttää tietotekniikkaa hyväksi työssäsi. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää perusreipasta otetta ja LVIA -alan kokemusta. Suomen kielen taito ja ajokortti ovat välttämättömiä. Voit olla joko nuorempi tulevaisuuden ammattilainen tai jo kokenut osaaja.

Tarjoamme dynaamisen työympäristön, kasvavan yrityksen, mukavat työtoverit ja ennen kaikkea todellisen rakentamisen näköalapaikan. Työvälineinämme ovat alan parhaat ohjelmistot ja toimintatavat. Modernit toimitilamme sijaitsevat Käpylässä.

Lisätietoja: Toimitusjoh­taja Vesa Koskelainen puh 044 7799202. Hakemukset palkkatoivomuksineen heti tai viimeistään 15.6.2017 osoitteeseen vesa.koskelainen@valvontakonsultit.fi

Rakennuttajatoimisto Valvontakonsultit Oy on Etelä-Suomessa toimiva rakennuttajatoimisto. Palveluksessamme työskentelee noin 60 rakennuttamisen ammattilaista. Liiketoimintamme ydinalueet ovat rakennuttaminen, hankkeen johtaminen, työmaavalvonta ja turvallisuuskoordinointi.

Rakennuttajatoimisto Valvontakonsultit Oy

Rakennuttajatoimisto Valvontakonsultit Oy on rakennuttamisen, hankkeen johdon ja työmaavalvonnan rakennuttajatoimisto. Tuotamme hankkeisiin projektinjohtoa, hankekehitystä ja valvontaa. Palveluksessamme työskentelee n.60 rakennuttamisen ammattilaista.

Yrityksemme toteuttaa rakennushankkeita tilaajan lukuun ja vastaa hankkeen laadullisesta ja kustannustehokkaasta menestyksestä. Hankkeemme ovat vaihtelevia ja mielenkiintoisia niin uudisrakentamisen kuin korjausrakentamisen kohteita.

valvontakonsultit.fi

Rakennuslehden pääuutisia