Valvoja / työnjohtaja ja Projektipäällikkö

Rakennuttajatoimisto Valvontakonsultit Oy
Sijainti Uusimaa
Päivämäärät Julkaistu 12.6.2017 Hae viimeistään 23.6.2017

Rakennuttajatoimisto Valvontakonsultit Oy on Etelä-Suomessa toimiva rakennuttajatoimisto. Palveluksessamme työskentelee noin 60 rakennuttamisen ammattilaista. Liiketoimintamme ydinalueet ovat rakennuttaminen, hankkeen johtaminen, työmaavalvonta ja turvallisuuskoordinointi.

Yrityksemme toteuttaa rakennushankkeita tilaajan lukuun ja vastaa hankkeen laadullisesta ja kustannustehokkaasta menestyksestä. Meillä työskentelee asiantuntevia ja osaavia projektipäälliköitä, valvojia, työnjohtajia ja projekti-insinöörejä. Hankkeemme ovat erittäin vaihtelevia ja mielenkiintoisia niin uudisrakentamisen kuin korjausrakentamisenkin kohteita.

Haemme uudisrakentamisen projektinjohtopalvelu (PJP) kohteisiimme valvojaa / työjohtajaa. Toimit valvojana ja työnjohtajana, osallistut työmaan hankintatoimeen ja johdat osaurakoita. Johtajana saat hankkeen sujumaan ja osapuolet tuottamaan laadukasta työtä. Tukenasi on osaava ja ammattilaisista koostuva hanketiimi. Työtehtävät alkavat kesälomien jälkeen sopimuksen mukaan.

Tunnetko olevasi korkean profiilin työnjohtaja, sitä parempaa sorttia? Haluaisitko tehdä konkreettista rakennushankkeen johtoa suurien projektien parissa? Silloin olet etsimämme henkilö. Haemme rakennusmestaria, rakennusinsinööriä tai diplomi-insinööriä valvomaan ja johtamaan projektinjohtopalvelu –mallisia hankkeitamme.

Odotamme sinulta sitoutunutta ja itsenäistä otetta työtehtäviin tartuttaessa. Sinulla on hyvät kommunikointi- ja yhteistyötaidot sekä kyky käyttää tietotekniikkaa hyväksi työssäsi. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää perusreipasta otetta, kokemusta työmaan työnjohtotehtävistä ja kykyä johtaa rakennushanketta. Suomen kielen taito ja ajokortti ovat välttämättömiä. Työmaapäällikön ammattitutkinto tai valvojapätevyydet luetaan eduksi.

Tarjoamme dynaamisen työympäristön, kasvavan yrityksen, mukavat työtoverit ja ennen kaikkea todellisen rakentamisen näköalapaikan. Työvälineinämme ovat alan parhaat ohjelmistot ja toimintatavat. Modernit toimitilamme sijaitsevat Käpylässä.

Lisätietoja: Toimitusjoh­taja Vesa Koskelainen puh 044 7799202. Hakemukset palkkatoivomuksineen heti tai viimeistään 23.6.2017 osoitteeseen vesa.koskelainen@valvontakonsultit.fi

Projektipäällikkö

Haemme projektipäällikköä rakennuttamisen tehtäviin. Pääset työskentelemään mielenkiintoisten rakennusten parissa ja tuottamaan kiinteistöjä, joissa ihmiset viihtyvät. Johdat hankkeita tiimisi kanssa, johon kuuluu tyypillisesti projekti-insinööri, rakennustyönvalvoja, LVIA työnvalvoja ja sähkötyönvalvoja. Toimit hankkeissa tilaajan edunvalvojana ja vastaat hankkeiden laadullisesta, ajallisesta ja kustannustehokkaasta menestyksestä.

Haemme useampaa Projektipäällikköä. Voit olla erikoistunut joko taloyhtiöhankkeisiin, toimitiloihin tai julkisiin hankkeisiin.

Tutkintosi on joko rakennusalalta ja talotekniseltä alalta. Edellytämme  ammattimaista, sitoutuvaa ja hyvää otetta työ­tehtävien hallinnassa. Sinulla on hyvät yhteistyötaidot ja rationaalinen ajattelutapa. Pystyt itsenäiseen ja vastuulliseen työhön ja sinulla on hyvät johtamis- ja organisointitaidot. Työn menestyksellisessä hoitamisessa auttaa aiempi kokemus rakennusalan tai kiinteistökehityksen tehtävistä. Suomen kielen taito on välttämätön. Sinun tulee hallita MS ohjelmistot ja sinulla on hyvät ATK yleistaidot.

Tarjoamme dynaamisen työympäristön, mukavat työtoverit ja rakentamisen näköalapaikan. Työvälineinämme ovat alan parhaat ohjelmistot ja toimintatavat. Modernit toimitilamme sijaitsevat Käpylässä.

Lisätietoja: Toimitusjoh­taja Vesa Koskelainen puh 044 7799202. Hakemukset palkkatoivomuksineen heti tai viimeistään 23.6.2017 osoitteeseen vesa.koskelainen@valvontakonsultit.fi

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi