Työpäällikkö

Lujatalo Oy
Sijainti Uusimaa
Päivämäärät Julkaistu 11.8.2017 Hae viimeistään 31.8.2017

Rakennusliike Lujatalo Oy kuuluu Luja-yhtiöihin, joka on kolmannen polven perheyritys ja yksi Suomen suurimmista rakennusalan konserneista. Yritys on toiminut alalla yli 60 vuotta. Luja-yhtiöihin kuuluvat Lujatalo Oy, Lujabetoni Oy ja Fescon Oy. Konsernin liikevaihto on puoli miljardia euroa ja se työllistää noin 1600 työntekijää 27 paikkakunnalla. Lujalla on Suomen lisäksi toimintaa myös Ruotsissa ja Venäjällä. 

Haemme Uudenmaan alueyksikköömme
Työpäälliköitä

Tule vahvistamaan Uudenmaan alueyksikkömme asuntorakentamisen ja toimitila- ja korjausrakentamisen toimintojamme. Molempiin yksiköihin haemme toimintojen laajentuessa työpäälliköitä.

Voit olla urakehitykselläsi jo pidemmälle ehtinyt rakennusalan ammattilainen tai uusia haasteita ottava, eteenpäin pyrkivä tulevaisuuden tekijä. Olet sosiaalinen, ulospäin suuntautunut ja tulet hyvin toimeen eri sidosryhmien kanssa. Tehtävästä suoriutumista edesauttaa myös, että olet työskentelyotteeltasi oma-aloitteinen, aktiivinen ja haasteita pelkäämätön. Tehtävä edellyttää vähintään tehtävään soveltuvaa ammattikorkeakoulutasoista koulutusta (rkm, rak. ins., DI jne.) työkokemuksesta riippuen.

Tulet vastaamaan yksikön aluepäällikön alaisuudessa sovittujen projektien hankinnoista ja vetämisestä. Kustannusten hallinta sekä ajalliset ja laadulliset tavoitteet ohjaavat tekemistäsi.

Tarjoamme Lujatalossa mahdollisuuden monipuoliseen ja mielenkiintoiseen tehtäväkenttään, sekä kilpailukykyiset edut.

Lisätietoja

  • asuntorakentamisen työpäällikön tehtävästä: rakennuspäällikkö Harri Halinen, 044 585 2797
  • toimitila- ja korjausrakentamisen työpäällikön tehtävästä: työpäällikkö Jyrki Tuohimetsä, 044 585 2856
  • molemmista tehtävistä: henkilöstöjohtaja Tapio Huttunen, 044 585 2090

 

Hakemukset 31.8.2017 mennessä osoitteessa: www.luja.fi/tyopaikat

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi