Projektinjohtaja, Sisäilma-asiantuntija, Sähköinsinööri

Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 11.8.2017 Hae viimeistään 29.8.2017

Kaupunkiympäristön toimiala suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää Helsingin kaupunkiympäristöä sekä tarjoaa siihen liittyviä palveluja. Toimialan kolme palvelukokonaisuutta ovat maankäyttö ja kaupunkirakenne, rakennukset ja yleiset alueet sekä palvelut ja luvat. Niiden lisäksi toimialalla on keskitetyt hallinto- ja tukipalvelut. www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Rakennetun omaisuuden hallinta -palveluun
Projektinjohtaja
Talonrakennushankkeiden tarve- ja hankesuunnitteluvaiheen projektinjohtotehtäviin.
(Työavain 6-159-17)

Rakennetun omaisuuden hallinta -palveluun
Sisäilma-asiantuntija
Kaupungin palvelurakennusten sisäilma- ja kosteustekniseen tutkimiseen, kohteiden korjaushankkeisiin ja aiheen viestintään sekä kehittämiseen liittyviin asiantuntijatehtäviin.
(Työavain 6-170-17)

Rakennuttaminen-palveluun
Sähköinsinööri
Taloprojektien sähköteknisten töiden rakennuttamiseen ja suunnittelun ohjaamiseen sekä työmaatekniseen valvontaan. (Työavain 6-165-17)

Tehtävät ovat vakinaisia ja aloitus sopimuksen mukaan. Saat Helsingin kaupungin työsuhde-edut ja mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi asiantuntevassa organisaatiossa. Edistämme henkilöstömme työhyvinvointia ja kannustavaa palkitsemista.

Kiinnostuitko? Lue lisää ja jätä hakemuksesi 28.8.2017 klo 16 mennessä (sisäilma-asiantuntija 29.8. mennessä) www.helsinkirekry.fi. Työavaimen numero ohjaa ilmoitukseen.

Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi