Avoimet työpaikat Tampereen Tilakeskus Liikelaitos / Rakennuttamispalvelut Tampere Julkaistu Haku päättyy

Rakennustöiden valvoja

Tampereen Tilakeskus Liikelaitos vastaa kaupungin talonrakennusinvestointien toteutuksesta ja omaisuuden arvon säilymisestä sekä kiinteistönpidosta, kaupungin tilojen vuokralaskutuksesta ja kiinteistöpalveluiden tuottamisesta.

Rakennustöiden Valvoja (2) 1-150-17

Haemme kahta korjausrakentamista tuntevaa rakennustöiden valvojaa vakituiseen työsuhteeseen. Rakennustöiden valvoja osallistuu hankkeiden suunnittelun ohjaukseen ja rakennuttamiseen, valvoo ja dokumentoi sopimuksenmukaista rakennustyön toteutusta, organisoi vastaanottovaiheen tarkastukset sekä huolehtii takuuaikaisista velvoitteista. Hän toimii tiiviissä yhteistyössä hankkeen projektipäällikön ja hanketiimin kanssa ja toimii tarvittaessa kohteen turvallisuuskoordinaattorina.

Tehtävässä edellytetään vähintään soveltuvaa korkeakoulu- tai aiempaa opistotasoista alan tutkintoa, esim. rakennusinsinööri tai -teknikko, sekä työkokemusta valvontatehtävistä tai vaativista työmaatehtävistä.

Eduksi katsotaan suoritetut pätevyydet (esim. FISE), alan täydennyskoulutukset, yleisten sopimusehtojen ja julkisen hankintamenettelyn tuntemus, MS Office -ohjelmistojen hallinta sekä hyvät vuorovaikutustaidot. Arvostamme kokonaisuuksien hallintakykyä, reipasta ja vastuuntuntoista asennetta, oma-aloitteisuutta ja myönteistä suhtautumista kehitystoimintaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa rakennuttamispäällikkö Jukka Kauppinen, puh. 050 321 0355 tai etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 4.9.2017.

Katso tarkemmat kuvaukset ja hakuohjeet: www.tampere.fi/tyo

Rakennuslehden pääuutisia