Rakennustöiden valvoja

Tampereen Tilakeskus Liikelaitos / Rakennuttamispalvelut
Sijainti Tampere
Päivämäärät Julkaistu 25.8.2017 Hae viimeistään 4.9.2017

Tampereen Tilakeskus Liikelaitos vastaa kaupungin talonrakennusinvestointien toteutuksesta ja omaisuuden arvon säilymisestä sekä kiinteistönpidosta, kaupungin tilojen vuokralaskutuksesta ja kiinteistöpalveluiden tuottamisesta.

Rakennustöiden Valvoja (2) 1-150-17

Haemme kahta korjausrakentamista tuntevaa rakennustöiden valvojaa vakituiseen työsuhteeseen. Rakennustöiden valvoja osallistuu hankkeiden suunnittelun ohjaukseen ja rakennuttamiseen, valvoo ja dokumentoi sopimuksenmukaista rakennustyön toteutusta, organisoi vastaanottovaiheen tarkastukset sekä huolehtii takuuaikaisista velvoitteista. Hän toimii tiiviissä yhteistyössä hankkeen projektipäällikön ja hanketiimin kanssa ja toimii tarvittaessa kohteen turvallisuuskoordinaattorina.

Tehtävässä edellytetään vähintään soveltuvaa korkeakoulu- tai aiempaa opistotasoista alan tutkintoa, esim. rakennusinsinööri tai -teknikko, sekä työkokemusta valvontatehtävistä tai vaativista työmaatehtävistä.

Eduksi katsotaan suoritetut pätevyydet (esim. FISE), alan täydennyskoulutukset, yleisten sopimusehtojen ja julkisen hankintamenettelyn tuntemus, MS Office -ohjelmistojen hallinta sekä hyvät vuorovaikutustaidot. Arvostamme kokonaisuuksien hallintakykyä, reipasta ja vastuuntuntoista asennetta, oma-aloitteisuutta ja myönteistä suhtautumista kehitystoimintaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa rakennuttamispäällikkö Jukka Kauppinen, puh. 050 321 0355 tai etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 4.9.2017.

Katso tarkemmat kuvaukset ja hakuohjeet: www.tampere.fi/tyo

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi