Projektipäällikköä- / insinööriä

Sijainti Vaasa
Päivämäärät Julkaistu 22.9.2017 Hae viimeistään 4.10.2017

Vaasan Talotoimi hakee palvelukseensa

projektipäällikköä- / insinööriä

Toimenkuvaan kuuluu monipuoliset rakennuttamistehtävät peruskorjaus – ja uudisraken­nushankkeissa muuttuvassa toimintaympäristössä.

Kelpoisuusvaatimuksena rakennusalan opistotasoinen tai korkeakoulutasoinen tutkinto. Edellytämme sinulta riittävää kokemusta työmaan johto- tai valvontatehtävistä tai rakennuttamistehtävistä. Suoritetut pätevyydet (esim. RAP/ RAPS) katsotaan eduksi, samoin kokemus julkisista hankinnoista.

Arvostamme hyvää päätöksentekokykyä, järjestelmällisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja, myönteistä asennetta kehitystyöhön sekä kykyä itsenäiseen työotteeseen.

Koeaika on 6kk.

Vaasa on kaunis, historiallinen kaupunki, josta löytyy jokaiselle jotakin. Lännen kultaranni­kolla on paljon työpaikkoja, lukuisia opiskelumahdollisuuksia ja monipuolista harrastustoi­mintaa. Kauniita maisemia, kulttuuria ja energiaa. Kansainvälisessä kaupungissa on 67 000 asukasta. Joka viides vastaantulija on korkeakouluopiskelija. Vaasa on seutuineen Suomen menestyvimpiä alueita.jossa on mahdollisuuksia vaikka mihin.

Hakuaika 15.9. – 4.10.2017.

Lisätietoja antaa Rakennuttajapäällikkö Kukka Potka puh. 040-825 1770, etunimi.sukunimi@vaasa.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi