Avoimia työpaikkoja

Sitowise Oy
Sijainti
Päivämäärät Julkaistu 22.9.2017 Hae viimeistään 6.10.2017

Paras aika tehdä parhaita töitä

Sitowisen asiantuntijarekry on päällä: etsimme joukkoomme lisää huipputyyppejä ja alansa osaavimpia tekijöitä. Sinua ja meitä yhdistävät innostus ja halu tarjota asiakkaalle parasta laatua ja ennakkoluulottomia uusia ratkaisuja.

Työskentelemme 17 kaupungissa ja sadoissa mielenkiintoisissa hankkeissa. Olemme mukana laajoissa alue- ja kaupunkisuunnittelun kohteissa ja ratkomme asiakkaiden yksittäisiä haasteita. Osaamisemme kattaa koko rakennetun ympäristön suunnittelun – infrasta taloihin niin uudis- kuin korjausrakentamisen kohteissa – ja tarjoamme tiimeillemme jatkuvasti uusia näköaloja rakentamisen maailmaan. Nyt on sinunkin aikasi tehdä parhaita töitä meidän kanssamme.

Meillä työskentelet työyhteisössä, joka on aidosti yhdessä enemmän. Henkilöstön hyvinvointi ja työssä viihtyminen on meille erityisen tärkeää. Rakennamme parasta työpaikkaa alan parhaille osaajille.

Kiinnostuitko? Sitowiseen on nyt avattu 80 uutta urapolkua eri puolella Suomea: tutustu avoimiin tehtäviin verkkosivuillamme sitowise.com/rekry ja liity joukkoomme!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi