Myyntipäällikkö

Lujabetoni Oy
Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 10.11.2017 Hae viimeistään 22.11.2017

Tarjolla näköalapaikka vakavaraisessa ja kasvavassa Lujabetonissa.

Haemme valmisbetonin myyntiin pääkaupunkiseudulle
MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Myyntipäällikkönä vastaat valmisbetonin myynnistä ja asiakassuhteiden hoidosta pääkaupunkiseudulla. Tehtävänkuvaan kuuluu myös uusien, rakennusalaa mullistavien valmisbetonituotteiden ja palveluiden myynti ja markkinointi. Itsenäisen tehtäväkenttäsi tukena sinulla on osaava aluemyynti- ja tuotanto-organisaatio ja työtäsi helpottavat tehokkaat järjestelmät.

Olet itsenäisen aikaansaava, mutta toimit luontevasti myös tiimissä. Koet asiakastyön motivoivaksi. Verkostoituminen on sinulle mieluisaa, olet vakuuttava vuorovaikutustilanteissa ja kykenet tuloksekkaaseen myyntityöhön.

Kokemus ja osaaminen betonista rakennusmateriaalina on välttämätön tehtävän hoitamiseksi. Rakennusalan koulutus (DI, RI, RKM) on eduksi tehtävän hoidossa. Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden kehittyä erinomaiseksi betoniosaajaksi vakaassa ja kilpailukykyisessä perheyrityksessä. Toimipisteesi sijaitsee Helsingin tehtaallamme.

Lisätietoja antavat aluepäällikkö Anssi Tiukka 044 5852 426, anssi.tiukka@luja.fi ja yksikönjohtaja Markus Haatainen 0445852 476, markus.haatainen@luja.fi

Lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen eeva.pikkarainen@luja.fi 22.11.2017 mennessä.

Lujabetoni kuuluu Luja-yhtiöihin, joka on yksi Suomen suurimmista rakennusalan konserneista. Lujabetoni on Suomen kolmanneksi suurin betoniteollisuusyritys, jossa työskentelee yli 600 lujaa ammattilaista. Kilpailukykymme perustuu vahvaan betoniosaamiseen, omaan tuotekehitykseen ja tehokkaaseen toimintaan. Lujabetonilla on 22 tehdasta Suomessa, kolme Ruotsissa ja kolme Venäjällä.

www.lujabetoni.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi