Avoimet työpaikat Hyvinkään kaupunki Hyvinkää Julkaistu Haku päättyy

Rakennusmestari / Kiinteistöinsinööri

Haemme Hyvinkään kaupungin Rakentamispalveluihin

RAKENNUSMESTARIA / KIINTEISTÖINSINÖÖRIÄ

Tehtävääsi kuuluu noin kymmenen ammattityöntekijän suuruisen yksikön esimies- ja työnjohtotehtävät sekä toimiminen vastaavana mestarina kiinteistöjen kunnossapito- ja ns. pienissä peruskorjaushankkeissa. Lisäksi hoidat hankkeisiin liittyvät valmistelu-, ohjaus-, työsuojelu- ja hankintatehtävät sekä aliurakoitsijoiden töiden valvonnan.

Tarjoamme kiinnostavan ja monipuolisen toimintakentän ja hyvät toimintaedellytykset. Arvostamme aktiivista asennetta, itsenäistä työskentelyä, yhteistyökykyä, työnjohtokokemusta sekä käytännön kokemusta korjausrakentamisen alalta.

Edellytämme talonrakennustekniikan opintosuunnalta teknillisessä koulussa tai opistossa suoritettua teknikon (rakennusmestari) tai insinöörin tutkintoa tai alan ammattikorkeakoulututkintoa.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Työn aloitus sopimuksen mukaan. Valitun on ennen valintapäätöstä esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antavat talopäällikkö Matti Aalto, p. 040 580 5369 tai tuotantojohtaja
Miika Kantola, p. 040 672 0706.

Toimita hakemus ansioluetteloineen tai tutkinto- ja työtodistuksineen 22.11.2017 klo 15.00 mennessä s-postilla tekniikka@hyvinkaa.fi tai osoitteeseen Hyvinkään kaupunki / Tekniikka ja ympäristö, Kirjaamo, Suutarinkatu 2, 05900 Hyvinkää (käyntiosoite Suutarinkatu 2D, 3. krs). Kuoreen merkintä ”rakennusmestari”. Liitä hakemukseen sähköpostiosoite, johon päätös valinnasta voidaan toimittaa sähköisesti. Hakemuksia ei palauteta.

Rakennuslehden pääuutisia