Rakennuttajapäällikkö, Työpäällikkö

Synkronitalo
Sijainti Oulu
Päivämäärät Julkaistu 10.11.2017 Hae viimeistään 14.11.2017

Synkronitalo on Oululainen uusien asumisratkaisujen toteuttamisen edelläkävijä.
Rakennamme tyylikkäitä palkittuja koteja. Työllistämme yli 50 henkilöä.
Tämän vuoden budjetoitu liikevaihtomme on 18 milj. euroa.

Toimintamme kasvaessa etsimme nyt

RAKENNUTTAJAPÄÄLLIKKÖÄ

vakituiseen työsuhteeseen vastaamaan mm. uusien kohteiden suunnittelun käynnistämisestä ja ohjaamisesta, aikatauluttamisesta, kustannuslaskennasta ja seurannasta, työmaiden sujuvasta etenemisestä yhdessä työpäällikön sekä toimiston henkilöstön kanssa. Edellytämme kokemusta pientalorakentamisesta ja rakennusalan esimiestehtävistä. Arvostamme rakennusmestarin tai insinöörin koulutusta.

TYÖPÄÄLLIKKÖÄ

vakituiseen työsuhteeseen vastaamaan mm. työmaiden sujuvasta ja kustannustehokkaasta etenemisestä yhdessä työnjohtajien sekä toimiston henkilöstön kanssa. Edellytämme kokemusta pientalo rakentamisesta ja rakennusalan esimiestehtävistä. Arvostamme rakennusmestarin tai insinöörin koulutusta. Tarjoamme näköalapaikan, monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän kannattavasti kasvavassa yrityksessä sekä mahdollisuuden edetä osaamisesi mukaan. Synkronitalolla työskentelet mukavien työtovereiden kanssa hyvien työpaikkaetujen kera.

Laita hakemus CV:n kera palkkatoivomuksineen heti tai viimeistään 14.11.2017 osoitteeseen mikko.ahola@synkroni.fi.
Lisätietoja 050-555 4460/Mikko. Kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Sopivan henkilön löytyessä voimme täyttää paikan aiemminkin.

www.synkronitalo.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi